Serile ibooksquare - ”Cuvinte... și cafea”

Evenimente (Categoria articolului)

Serile ibooksquare ”Cuvinte... și cafea”

 

Serile ibooksquare – ”Cuvinte…și Cafea” este un concept altfel de a pune cât mai multă lumina pe valorile autentice și pe tinerii de astazi, prin a-i încuraja pe aceștia să creadă în ceea ce fac. Să-i punem în contexte favorabile, devenind astfel elemente de inspirație pentru cei din jurul lor.

Conceptul eveniment Serile ibooksquare – ”Cuvinte…și Cafea” își propune să lase deoparte mediocritatea, lipsa de caracter sau nepăsarea față de valorile autohtone și să stabilească întâlniri între prieteni alături de care să descoperim frumusețea de a fi.

In cadrul evenimentului  Serile ibooksquare – ”Cuvinte…și Cafea” vom avea trei invitați pe care îi vom asculta povestind despre visuri și tăria de a crede în ele, despre efortul depus pentru a le atinge și cum drumul spre succes are la bază dorința de a fi tu însuți.

Gazda evenimentului: Gabriel Voicescu

Prieteni invitați:
1. Oana Arion - Editor si scriitor
2. Monica Ramirez - Scriitor
3. Anca Irina Lefter - Artist și designer
4. Grațiela Marineață - Muzician

Întrucât ne dorim sa fie un eveniment relaxant și interactiv unde se poate consuma o cafea bună și testa dulciuri, acesta va avea și o serie de premii, atât pentru cei prezenți în sala cât și pentru cei din online.

Locul evenimentului: Cafeneaua Starbucks, Mall Veranda, Strada Ziduri Moși 23 (Zona Obor) - Vezi harta

Eveniment transmis live pe pagina noastră de Facebook - vezi pagina 
Prietenii care ne susțin și pe care îi veți găsi alături de noi în cadrul evenimentului sunt:

  1. 3 albine
  2. Editura UP 
  3. Starbucks

 
Intrarea libera. Spune și prietenilor!

Oana Arion - Editor si Autor

Fiecare dintre noi poate deveni protagonistul unei aventuri incredibile. Acesta se pare că este principiul de la care a pornit scriitoarea în momentul în care şi-a construit personajele, făcându-le să trăiască şi să evolueze în paginile romanelor sale.

Absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Spiru Haret, în anul 2004, Oana Arion nu profesează decât foarte puţin, preferând o viaţă boemă, motivată de satisfacţii personale unei cariere în mediul juridic şi acceptând provocări profesionale ...mai mult
 
Monica Ramirez - Autor

Monica Ramirez a locuit în SUA, unde a publicat nouă romane. Bucureşteancă, absolventă a Belford University din California, cu o diplomă de Creative Writing, membră a EWA – Espionage Writers of America, și a Romanian Crime Writers Club, a debutat în România cu Asasin La Feminin, primul volum tradus în limba română din seria de spionaj/romance Alina Marinescu, apărut la editura Blue Ink Waters Press din America în ordinea care urmează: The Unwilling Assassin, Whispered Identities, ...mai mult 
 
Anca Irina Lefter - Artist si Designer

Un
vizionar romantic!
Un strop de nebunie!
O gura de aer si inspiratie printre cei din generatia sa!
Acestea sunt doar cateva elemente care o descriu pe Anca Irina Lefter.
 
De origine din Tulcea, Anca isi indeplineste visul in anul 2017 de a face design de accesorii si tinute de scena unicat din piele sub brandul AIL.  ...mai mult 
 

Grațiela Marineață - Muzician

MUZICA a existat dintotdeuna în sufletul meu și știam că acesta îmi va fi drumul.

Am început sa studiez vioara la vârsta de 7 ani, în cadrul Liceului de Artă "Dinu Lipatti" din Pitești, orașul meu natal.

În următorii ani, am participat la olimpiade și concursuri naţionale şi internaţionale, toate desfășurate în România, iar apoi am urmat cursurile Universității Naționale de Muzică București - secția Vioară, pe care le-am absolvit în anul 2013.   ...mai mult 

 
 
 
873 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii