Grațiela Marineață - Muzician

Cultură (Categoria articolului)

Grațiela Marineață - Muzician 

 

MUZICA a existat dintotdeuna în sufletul meu și știam că acesta îmi va fi drumul.

Am început sa studiez vioara la vârsta de 7 ani, în cadrul Liceului de Artă "Dinu Lipatti" din Pitești, orașul meu natal.

În următorii ani, am participat la olimpiade și concursuri naţionale şi internaţionale, toate desfășurate în România, iar apoi am urmat cursurile Universității Naționale de Muzică București - secția Vioară, pe care le-am absolvit în anul 2013.

De-a lungul timpului, am avut diverse proiecte și colaborări. Am avut onoarea de a colabora cu artiști deosebiți, cum ar fi: HAVASI, cel mai rapid pianist din lume, legendara trupă Smokie, Nicolae Voiculeț, unul dintre marii naişti ai lumii, Alexandra Stan, AMI etc.

Din 2016 până la finalul anului 2017, am facut parte din Uniunea Artiștilor Plastici, o Uniune pentru care am organizat evenimente și pe care am reprezentat-o la nivel național și internațional, în calitate de Președinte al Departamentului de Creație și Interpretare Muzicală.

Marea mea dorință de a putea aduce bucurie în sufletele oamenilor, prin ceea ce fac, a atras după sine toate ingredientele, printre cele mai importante fiind munca, perseverența și disciplina.

Ideea de a deveni cunoscută la nivel mondial, mă motivează cel mai mult, iar visul meu este ca vioara să mă plimbe peste tot în lume, pentru ca toți să beneficieze de pasiunea mea.

Am concertat în Austria, Belgia, Bulgaria, Italia și recent m-am întors din Dubai, unde am locuit timp de un an, cântând pentru evenimente extraordinare, desfășurate în unele dintre cele mai luxoase locații, printre care și vestitul hotel Burj Al Arab.

Se știe deja că muzica vindecă Sufletul. Am ales să interpretez la vioară piese renumite și să îmi pun amprenta personală asupra fiecărei creații, deoarece doresc ca prin energia muzicii să mă pot conecta la sufletele oamenilor, iar astfel să aduc un plus de strălucire în viețile lor.

Sunetele sunt capabile să ne schimbe vibrația și simt că misiunea mea este aceea de a putea crea ceva impresionant în această lume, având certitudinea că MUZICA este “instrumentul” potrivit.

 

Site oficial

858 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii