Monica Ramirez - Autor

Cultură (Categoria articolului)

 

Monica Ramirez - Autor

 


Monica Ramirez a locuit în SUA, unde a publicat nouă romane. Bucureşteancă, absolventă a Belford University din California, cu o diplomă de Creative Writing, membră a EWA – Espionage Writers of America, și a Romanian Crime Writers Club, a debutat în România cu Asasin La Feminin, primul volum tradus în limba română din seria de spionaj/romance Alina Marinescu, apărut la editura Blue Ink Waters Press din America în ordinea care urmează: The Unwilling Assassin, Whispered Identities, Balance of Power, Beyond Smoke and Shadows, Abyss, Requiem for an Assasin. Editura Boson Books i-a publicat cele două romane istorice de dragoste, Intimate Strangers Affair și Kit Black, precum și thriller-ul Blackout.

Au mai apărut în România: Seria Alina Marinescu, care include șase volume: Asasin la feminin, Identități secrete, Balanța puterii, Bariere de fum, Abis și Recviem pentru un asasin, Kit Black, Cum se scrie un best-seller – Tehnica americană de scriere creativă cu ajutorul căreia poți transforma o idee într-un roman de succes, Seducția apei, Viață dublă la Veneția, Fantoma de pe lac, Seria GEMINI, care include trei volume: Gemini, Rogue și Ops Files: Intelligenex.

Autoarea are în lucru mai multe proiecte editoriale, cum ar fi Seria Emma Moss, crime fiction, Seria Metropolis, Seria Exodus 2050 și Trilogia Amber Project, distopii post-apocaliptice, Cealaltă jumătate de vis, thriller/romance/fantasy, Tranzacții mentale și Ghostwriter, thriller/romance/paranormal.

 

Cărți disponibile la Editura UP - magazin oficial

 

 

 

679 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii