Serile ibooksquare – ”Cuvinte și Cafea” - Mulțumiri

Evenimente (Categoria articolului)

 

Ca de fiecare dată doresc să vă mulțumesc voua celor care ați fost alaturi de noi, în sală cât și online dar și invitaților pentru deschidere si incurajări.

A fost o ediție deosebit de frumoasă cu oameni plini de energie si entuziaști.

Laura, un om frumos, deschis și direct ne-a arătat cum a putut împleti pasiunea scrisului cu cea de jurnalist de cariera. Scriind de mică a înțeles perfect cum se construiesc poveștile pas cu pas, pline de mister și aventură. În egală masura ne învață că munca de scriitor nu este gratis ci reprezintă o muncă ce trebie respectată.

Dacă este actor cu acte în regulă, Tomy a iubit de mic muzica și chitara. A reușit, prin ambiție și muncă să ofere cel mai frumos cadou sorei sale, o melodie. O adevarată încantare să participi la spectacolul dat de Tomy, ce îmbină actoria cu muzica într-un mod aparte, aducând veselie și umor pentru toți.

Libraria a fost un spectacol de culoare datorită Dianei ce a expus nouă colecție de tablouri. Pline de simboluri și trăiri, tablorile ne poartă, pe fiecare dintre noi într-o alta lume. Fiecare poate alege tabloul ce i se potrivește, iar Diana ni-l destăinuie. Căldura vocii și dorința de a dăruii și celorlati o face pe Diana un om deosebit pe care trebie să îl descoperi.

Cei trei prietenia ai serilor ibooksquare au îndemnat la curaj și încredere în fortele proprii și mai ales în ceea ce crezi că poti face din suflet. Dar au amintit că totul este marcat de muncă și efort susținut.

 

Să urmărim aceste frumoase pasiuni mai departe:

1. Laura Nureldin – Scriitor

2. Tomy Weissbuch - Muzician

3. Diana Rîmbu – Artist

 

Doresc să mulțumesc pentru această seară deosebită prietenilor parteneri:

-          3 albine - https://3albine.ro/

-          Librarium – https://www.librariumgrup.ro/tnb/casa-cartilor-librarium

-          Editura UP - http://www.edituraup.ro/

-          Coffee-bike.com - https://coffee-bike.com

-          ibooksquare - http://ibooksquare.ro/ 

 

Multumesc lui Marius Donici, pentru suport și ajutor în realizarea transmisiei live pe pagina de facebook.com/ibooksquare. Un profesionist cu suflet mare!

 

Vă mulțumesc!

 

Cultivă-ți imaginația!

 

ibooksquare.ro 2019

1643 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii