Serile ibooksquare – ”Cuvinte și Cafea” - 4 - Mulțumiri

Evenimente (Categoria articolului)

Serile ibooksquare ”Cuvinte și Cafea”

 

Fiecare seară este specială prin unicitatea ei, dar este cu atât mai specială  prin poveștile despre ce înseamnă pasiunea ca mod de viata .

Ediția cu numărul patru  a serilor ibooksquare ”Cuvinte si Cafea” ne-a făcut cunoștință cu trei oameni frumoși care ne-au destăinuit poveștile lor.

Adriana a descoperit pasiunea scrisului după ce a fost mai întâi angajat, antreprenor și apoi, dorind să continue dezvoltarea personală, a absolvit un doctorat și a devenit lector în cadrul unei universități. Scrisul s-a strecurat pe nesimțite, iar acum este parte importantă în viața sa. Fină observatoare și neobosită decoperitoare de frumos, Adriana ne încânta și ne inspiră. 

Dacă nu ar fi lucrat într-o companie multinațională și dacă nu ar fi existat dorința de libertate și plăcerea de a controla ceea ce face, Vlad nu ar fi devenit un om de afaceri. A fi rațional nu înseamnă a fi lipsit de sensibilitate, iar Vlad ne-a dovedit că a oferi cafea clienților săi este mai mult decât o simpla vânzare de cafea. E chiar dorința de a le dărui acestora o dimineață frumoasă.

Chitara și sunetele sale l-au fascinat pe Ciprian de mic. Chiar dacă primele întâlniri dintre ei au fost mai puțin fericite, sâmburele plăcerii pentru muzică și chitară a fost sădit, crescand zi de zi. Nici plăcerea de a citi, nici fascinanta lume IT nu au reușit să oprească ceea ce a devenit pasiune - chitara. A intra în lumea sunetelor  este doar o relaxare plină de efort plăcut, ar spune Ciprian .

Încă o seară în care am descoperit oameni deosebiti, cu pasiuni și dorința de a construi lucruri din si pentru suflet. 

 

Să urmărim aceste frumoase pasiuni mai departe:

1. Adriana Ungureanu – Scriitor

2. Ciprian Ursu  - Muzician

3. Vlad Burlacu – Antreprenor

 

Doresc să mulțumesc pentru această seară deosebită prietenilor parteneri:

-          3 albine - https://3albine.ro/

-          Librarium – https://www.librariumgrup.ro/tnb/casa-cartilor-librarium

-          Editura UP - http://www.edituraup.ro/

-          Coffee-bike.com - https://coffee-bike.com

-          ibooksquare - http://ibooksquare.ro/ 

 

Multumesc lui Marius Donici, pentru suport și ajutor în realizarea transmisiei live pe pagina de facebook.com/ibooksquare. Un profesionist cu suflet mare!

 

Vă mulțumesc!

 

Cultivă-ți imaginația!

 

ibooksquare.ro 2019

740 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii