Alessa Dinu - Muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ww.facebook.com/ibooksquare/live/ 

Alesa Dinu

Muzician

 

 

Persoană creativă, jovială, cu simțul umorului, curioasă din fire. Îmi place să râd, să glumesc, să călătoresc, să cunosc oameni, culturi noi, obiceiuri noi...

Sunt perfecționistă, dar îmi place să fac lucrurile așa cum simt. Întotdeauna îmi ascult inima și merg mai puțin pe rațiune. Sunt o fire visătoare, veselă, boemă câteodată, extrovertită, întotdeauna pozitivă. Nu sunt supărăcioasa și dacă mă supăr, îmi trece repede. Sunt destul de toleranta cu cei din jur.

 

Mă consider o persoană echilibrată și nu-mi plac extremele de niciun fel. Îmi place naturalețea și ador oamenii care au curaj sa se exprime, să spună ce gândesc, fără opreliști, prejudecați. Mă consider o persoană norocoasă. 😃

 

A început să cocheteze cu muzica înca din copilarie, participând la concursurile TIP TOP MINITOP și OLALA, unde a câștigat locul 2.

În anul 2011 urmează  scoala de canto a DANEI DORIAN,  “DORIAN’S ART”, continuând cu participarea la diferite concursuri și emisiuni precum: X FACTOR, VOCEA ROMÂNIEI, DEMASCAREA, ACCES DIRECT.

În anul 2013, participă la EUROVISION cu piesa „ Can you be mine”, această experiență reprezentând un mare pas în dezvoltarea carierei sale muzicale. În același an, este selectată, împreună cu trupa THAT’S RIGHT să participe cu piese proprii precum  „JUNGLE GIRL” și " SUENO D’AMOR", alături de marile trupe și artiști ai momentului precum VOLTAJ, DIRECȚIA 5, SMILEY, PEPE, ELENA GHEORGHE, CONNECT-R, etc, la ROMÂNIAN TOP HITS-BACĂU si MAMAIA MUSIC AWARDS.

De-a lungul timpului, sustine concerte atât în țară cât și în străinătate și cântă la evenimente importante ăn locații precum: Centrul Cultural Pentru UNESCO „ Nicolae Balcescu” ,Palatul Ghica, Palatul Mogoșoaia, Hotel Radisson, Hotel Phoenicia, Hotel Novotel, Crown Plaza ,Cazino Sinaia, Hotel Golden Tulip- Cipru, Hotel Merit- Cipru, etc…

În anul 2015 devine membru fondator al trupei SQUADRO și până în prezent, cântă la nenumarate evenimente și concerte prin toate orașele importante ale țării, având în repertoriu peste 400 de piese.

În 2018, susține un concert la TÂRGOVISTE, împreuna cu trupa HARDTON, o trupă cu renume, alături de care cântă numai piese originale, prezenții fiind lângă mari artisti ai momentului.

În 2020, în plină pandemie, susține un concert la AMFITEATRUL MIHAI EMINESCU și reușește să aducă puțină bucurie în sufletele celor care luau parte la spectacol.

Tot în anul respectiv, compune piesa „ADORABLE”, împreuna cu ROMEO DEDIU de la HOLOGRAF .

În prezent, lucrează la o piesă în limba română, intitulată „Mă simt bine”, o piesă pozitivă și plină de dinamism.

În iulie, va sustine un concert de lansare a unei piese, în colaborare cu Dany D., intitulată „ Inima mea”, piesă la care lucrează împreună cu acesta și pentru care va scoate un videoclip, în curând.

Are în plan un album pe care și-l dorește de foarte mult timp.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
240 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii