Ștefan Ciocioi - scriitor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

Ștefan Ciocioi

scriitor

 

Întrebat ani de-a rândul care a fost motivul pentru care și-a dorit să devină scriitor, Ștefan Ciocioi a răspuns de fiecare dată altceva: că ar fi urmărit să construiască povești cu personaje verosimile, că ar fi vrut să expună idei mai de la marginea imaginației sau că și-ar fi schițat aventurile la care el și-ar fi dorit să participe. În realitate, răspunsul este mult mai simplu: nu se poate opri.

În „strânsă legătură” cu înclinația artistică, Ștefan a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Politehnicii București în anul 2019. Cu atât mai bine. Lucrând în IT, Ștefan construiește zi de zi spre visul său cel mai mare, să-și elibereze imaginația către mediul virtual.

Debutează în anul 2017 cu primul volum al seriei Cele Douăsprezece ÎncuietoriÎncleștarea Epocilor, un fantasy medieval amplu, întins pe generații. Al doilea volum, Rezistența, apare în anul 2020 și expandează universul cărții, Planaria, pentru a oferi o fundație poveștilor viitoare.

Scopul lui Ștefan Ciocioi este ca toate poveștile sale să existe în același univers, construind o istorie vastă a unei lumi care începe să se extindă și în imaginația cititorilor săi. Astfel, în prezent lucrează la Regele Ciorilor, al treilea volum din seria Cele Douăsprezece Încuietori, și la Legiunea de Abur, o aventură steampunk din perioada Planariei industriale.

---------------------------------------------------------------------------------

Link-uri - mai jos

---------------------------------------------------------------------------------

http://www.edituraup.ro/catalog/stefan-ciocioi-23

https://www.facebook.com/AuthorStefanCiocioi

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 

   www.ibooksquare.ro

 

463 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii