Ioana Cojocariu - scriitor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Ioana Cojocariu

scriitor

 

 „Zăpăcită, zăpăcită ca o sticlă cu smântână din care tocmai au scos untul.  

 

Când eram mică voiam să mă fac de toate. De la dansatoare la bară la doctor, astronaut sau președinte. Prin anii de liceu mă pasiona filmul, pictura și psihologia, așa că am ajuns studentă la Robotică în cadrul facultății de mecanică din Iași (sunt ¾ inginer), am scris o carte și am vrut să mă angajez ca instalator. Îmi place să fac orice, absolut orice lucru nou și mă arunc cu capul înainte, cu entuziasm, apoi aștept, expresia vine, sa mă afund în boască proaspătă până la gât ca să pot lupta cu toate forțele să o scot la capăt. Trăiesc pentru momentele astea. Îmi plac situațiile limită mai ales că le abordez cu un calm absolut inuman și mă amuză stresul celorlalți. Sunt ca o pisică Cheshire mai mereu și sper ca la bătrânețe să mă transform în Garfield.  

 

Îmi doresc o rulotă, un papagal vorbitor, o mustață pe frigider și nelimitate zile de toamnă în care să cutreier lumea la pas și să spun da fiecărei probleme care nu se vrea rezolvată, să joc șah cu bătrâneii și să ascult rock vechi si blues si jazz pe discuri de vinil și miros îmbătător de ceai.  

 

PS: În timpul apocalipsei provocate de roboți umanoizi invincibili sper să lucrez la un contra atac cu oameni robotoizi nemuritori, să beau proviziile de Argus și să le scurtcircuitez telecomenzile la aparatele de cafea..., oh, dar, upsi, iar îndrug baliverne și e doar ora 14:49 într-o luni sau marți mult prea fierbinte. 

 

PSS: Forever yours, Ioana”

 

 Carte: Și moartea ascultă JAZZ

 Instagram: __i.o.a.n.a__.c

 

Cultivă-ți imaginația!

 

www.ibooksquare.ro

 

359 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii