Andreea Dumitrescu - Actriță

Cultură (Categoria articolului)

http://www.ibooksquare.ro/

 

 

Aproape de fiecare datp această "descriere" închide oamenii. Pe unii din timiditate, pe alții din necesitatea unui zid de protecție sau pentru că nu se cunosc suficient. Pentru mine descrierea este o cale de a deschide ușile catre universul meu, definit de alegerile bune sau rele pe care le-am facut.

Departe gândul că am ajuns să mă cunosc suficient, dar nici nu îmi este frică de ceea ce sunt.

Pe 27 Ianuarie împlinesc 23 de ani și sunt un cumul a tot ceea ce mi-a ridicat semne de întrebare vreodată. Sunt un actor determinat. Nu obișnuiesc sa stau până sclipește ceva la orizont, ci provoc lucrurile să se întample.

Fie că sunt în spatele scenei - atunci când scriu proză, scenarii de scurtmetraj sau de lungmetraj, recenzii, atunci când organizez evenimente, atunci când susțin mișcări sociale, atunci când fac productie de film sau teatru și pun bazele unui nou spectacol luând legătura cu sponsorii și potențialii parteneri, fie că sunt în fața publicului - atunci când joc, cânt, dansez, prezint sau susțin workshop-uri, responsabilitatea și dăruirea pentru munca mea este aceeași.

Îmi rămâne timp pentru familie, citit sau plimbări? Da, rămâne. Rămâne pentru că munca este pasiune, una cu respirația. Făcută cu dăruire și credință. Cu permanentă nevoie de învațare. Astfel, mă redescopăr, mă uimesc și invit oamenii din jurul meu la cautare.

 

Facebook - https://www.facebook.com/dumitrescu.andreea.71.

 

 

 

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 

 www.ibooksquare.ro

835 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii