Sidonia Doica - Muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Sidonia Doica

Muzician

 

Cat despre mine, sunt de meserie actrita, cu studiile de licenta terminate in anul 2015, la East 15 Acting School, sectia Actorie si Teatru Contemporan. De atunci activez in sfera independenta, avand roluri in productii precum School of Rock, la Opera Comica pentru Copii, Next to Normal, care se va juca pe data de 11 si 19 noiembrie, la Teatrul National de Opereta si Musical "Ion Dacian", si in productii ale Teatrului Apropo, precum Cercurile Increderii, Orfeu si Euridice si Tinerete fara batranete si viata fara de moarte. 

 
Muzica fac de mica, incepand cu pianul la varsta de cinci ani, chitara in adolescenta, iar de la varsta de 15 ani am inceput sa imi dezvolt si abilitatile vocale. Acum se pare ca am inceput sa combin cele doua, muzica si teatrul si chiar functioneaza foarte bine.

Alte lucruri despre mine; cochetez cu scrisul, atat de muzica, cat si de texte, lucru pe care am inceput sa-l dezvolt in facultate, la cursurile de scriere dramatica. Am avut doua proiecte independente pe care le-am avut ca examen, iar de ceva timp ma gandesc la reinventarea unuia dintre ele.  

  

 

Instagram: Sidonia Doica

Facebook: Sidonia Doica

 

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

 

 

 

 

 

333 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii