Maria Cătălina Buboc - scriitor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Maria Cătălina Buboc

scriitor

 

M.K.Lynn (n. 1996, numele real - Buboc Maria Cătălina) este o scriitoare originară din Republica Moldova, ce locuiește în prezent în București. În 2014 și 2015 a câștigat concursurile anuale de proză în cadrul revistei pentru copii și adolescenți NOI din Chișinău.

A publicat povestiri dark fantasy și SF în revistele EgoPhobia, POV21, Scriitorul, Famost și Colecția Science Fiction. În noiembrie 2019 a lansat romanul său de debut (încadrat în genurile dark urban fantasy și Young Adult) ”Pene, morminte și flori”, volum câștigător al ”Topului celor mai citite 10 cărți ale autorilor autohtoni, editate în anul 2019”, organizat de Biblioteca Națională a Republicii Moldova.

De asemenea, în anul 2020 a luat locul doi la ediția întâi a concursului de thrillere ”Words&Quarantine”, iar iunie 2021 a publicat cel de-al doilea roman din seria ”Pene” și anume - ”Pene, cenușă și Elfi”. Este studentă la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica București, dar are pasiuni care trec și vin ca niște valuri: pictură (tradițională și digital art), fotografie, pian (a absolvit Școala de Arte din Căușeni, Republica Moldova, în 2011), călătorii, cosplay și multe alte lucruri mărunte ce îi ocupă tot timpul liber de la scris și citit.

 

Poate fi urmărită pe:

Instagram: @m.k.lynn.oniricbook

Facebook: Oniricbook M.K. Lynn

Goodreads: M. K. Lynn

 

Cărțile se pot achiziționa din majoritatea librăriilor online, dar cele mai bune prețuri le veți găsi direct la

Editura Petale Scrise:Pachet Pene

 

 

Cultivă-ți imaginația!  

 

www.ibooksquare.ro

 

 

 

332 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii