David Dango - Muzician

Cultură (Categoria articolului)

 www.ibooksquare.ro

 

www.facebook.com/ibooksquare/live/

David Dango

Muzician

 

 

În ciuda firii liniștite de care dă dovadă în orice moment, dăruire și dorința de a ajuta și construi, David este un om a cărui structură aparține zonei tehnologiilor informaționale. Din acest motiv a activat în multe companii în care a fost implicat în proiecte pe această arie de competențe.

Este implicat în proiectul Peach Art Crew, un concept inovator și destul de futurist pentru România. În paralel startează conceptul DANGO Pro Solutions, furnizând servicii de inginerie, astfel dezvăluind firea sa deschisă în mod natural spre antreprenoriat.

Dorința de libertate, inclinația sa spre arta, literatură și muzică (inclusiv interpretare) sunt bazele pe care clădește o comunitate dedicată culturii, expresiei libere artistice și a muzicii. Un local în care se susțin concerte tip underground, explorări artistice, instrumentale și vocale, alături de interpreți din toate genurile muzicale, oameni cu talente ce vin să fie inspirați și care inspiră la rândul lor - DuDa Music Lounge. 

Cu un șarm aparte, un timbru vocal cald și o vitalitate contagioasă, muzica lui David transmite bucuria de a trăi. Plină de expresivitate și dinamism, atinge acele corzi ale sufletului, făcându-l să jubileze, să vibreze, să cânte.

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/dangodavidnarcis

Servicii: DANGO-Pro-Solutions

Participant la proiectul Peach ART Crew

 

 

Cultivă-ți imaginația!

   www.ibooksquare.ro

923 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii