Alexandra Macoveiu - Antreprenor

Cultură (Categoria articolului)

Alexandra Macoveiu

Antreprenor

 

Mă numesc Alexandra Macoveiu. La 24 de ani sunt în București, arhitect intern în cadrul unui prestigios birou de arhitectură, student în an terminal la Universitatea de Arhitectura și Urbanism Ion Mincu și gata să am un impact in mentalitatea societății contemporane. 

Auxiliar pasiunii mele pentru arhitectură, și nu în ultimul rând, am dorinta de a promova onestitatea ca o regula de existență. Așa am început să promovez o ramură din tânăra afacere de familie Mera, care își propune, pe același principiu, să susțină un stil de viață sanatos. 
"Începe înainte de a fi pregătit!" este sloganul care m-a îndemnat întotdeauna să am curajul să cred că planurile bune cu fundamente sănătoase pot deveni realitate. 

  

Plăcinta Mera este realizată după reţeta ce circulă

in familia noastră de 5 generaţii. Păstrata în forma ei originală şi perfecţionată de timp, reţeta moştenită este respectată cu sfinţenie: tehnica de realizare este întotdeauna manuala; frământată, împăturită cu grijă şi trecută apoi prin vatră. La Mera, ne interesează cel mai mult calitatea produselor. Niciunul din produsele noastre nu conţine conservanti, amelioratori sau arome din comerţ. Toate produsele sunt realizate de la zero in laboratorul propriu şi livrate de fiecare dată proaspete. 
Echipa Mera îşi propune sa pună la dispozitie o gamă de dulciuri delicioade direct din bucătăria bunicii realizate după reţete si cu tehnici tradiţionale.

Website: 
 https://www.merapatiserie.ro/   web
Instagram: 
https://www.instagram.com/mera.patisserie/
Facebook:  https://www.facebook.com/merapatiserie/ 

Instagram: alexandrammacoveiu

 

 

Cultivă-ți imaginația!

www.ibooksquare.ro

 

1560 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii