Andrei Bratu - Actor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

 

ww.facebook.com/ibooksquare/live/ 

Andrei Bratu

Actor

 

 Mă numesc Andrei Bratu, am terminat UNATC București, sunt actor și trainer autorizat de improvizație, predau cursuri de teatru și improvizație de peste zece ani, atât copiilor, cât și adulților.

Încă de mic am fost atras de actorie.. și mutându-mă dintr-un sat din județul Harghita, în București a făcut posibil să-mi ating visul de a  deveni actor.


De-a lungul timpului, am fost magician, animator la petreceri pentru copii, actor, manager la un teatru de copii, coordonator de voluntari, trainer de improvizație, facilitator în programe de team building, organizator de evenimente cultural artistice și ceea ce-mi place cel mai mult: improvizator.


Am realizat spectacole de magie pentru copii (ONE MAN SHOW: MAGIC IMPRO SHOW), am jucat teatru clasic și contemporan. Am lucrat pe probleme de integrare sociala cu copii, la granița dintre Ungaria și Austria, în localitatea Bildein, unde am predat in limbile maghiara și engleza, alături de Teatrul Vienez de Copii din București, unde am lucrat până recent ca manager și profesor. De asemenea, predau cursuri adulților, la Improteca, teatrul de improvizație pe care l-am deschis de curând în București.


Activitățile de team building pe care le organizez pentru firme, sunt bazate pe jocuri și tehnici preluate din actorie și improvizația teatrală.


Alături de o echipa de terapeuți, care au urmat și module de improvizație, am susținut activități și în spitale de psihiatrie, specificul improvizației fiind foarte potrivit pentru lucrul cu pacienții.


Înainte de pandemie, am avut ocazia să particip ca voluntar la tabăra de vara pentru copii neurotipici și atipici, și refugiați din diferite zone defavorizate. Scopul taberei organizate in Zürich a fost integrarea autentica prin lucrul in grupuri eterogene, spre deosebire de alte evenimente similare care folosesc separarea in grupuri omogene, bazate pe încadrarea în categorii.


Am avut spectacole de improvizație și teatru clasic in Norvegia, Olanda, Suedia, Elvetia, Bulgaria, Belgia, Italia, și am avut ocazia sa predau improvizație în Olanda, Italia și Belgia, in cadrul festivalurilor de profil.


Din Martie anul acesta, alături de Florentin Munteanu, am deschis un nou sediu Improteca, in Popesti Leordeni, unde ne-am focusat cu spectacole și cursuri variate pentru copii (pictura, dans, teatrul). 


Improteca s-a deschis in Noiembrie 2018, fiind un hub cultural unde se joacă spectacole de improvizație și teatru clasic și se predau cursuri pentru adulți.

 

Link-uri:

Facebook: Andrei Bratu

Instagram: Andrei Bratu

Facebook: Improteca

Instagram: Improteca

Site oficial: Improteca

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

 

230 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii