Sergiu Lazar - Antreprenor

Cultură (Categoria articolului)

 

Sergiu Lazar

Antreprenor

 

Atunci când am conștientizat cât sunt de dezorientat și că, desi în copilărie mi-am dorit să devin medic, apoi președinte, acum nu găseam nici o pasiune care să mă țină noaptea treaz, abia atunci mi-am dat voie să experimentez, să încep cât mai multe activități și să duc la final doar ceea ce îmi va face cu adevărat plăcere.

Aveam nevoie de un nou început. Am renunțat la ceea ce studiam și am mers să îmi deschid o afacere. Aveam aproape 21 de ani, nu știam să fac multe lucruri, dar descoperisem că știu să vând. Simțeam că pot să vând aproape orice.

Nici azi nu mă consider un antreprenor și mai am foarte mult de lucru până să devin un antreprenor de success, însă azi știu care este pasiunea mea, mi-e plină mintea de idei care să mă țină treaz noaptea și sunt mereu în căutarea oamenilor potriviți cu care să le pun în aplicare.

Vă trimit aceste gânduri care mi-au venit din inspirația de moment și vă las pe dumneavoastră să alegeți un gând potrivit pentru materialele pe care le pregătiți. 

Mai multe informații tehnice: 

Lucrez de aproximativ 3 ani în Comunicare și Marketing cu antreprenori la început de drum sau în primii ani, având cea mai mare parte din experiența mea în comunicarea și prezenta online. Ofer atât soluții tehnice – servicii de web design – cât și planificarea și implementarea campaniilor de promovare, în special prin intermediul site-ului și al rețelelor de socializare.

Sunt proprietarul unei agenții de marketing online, însă clienții mă cunosc mai mult în nume personal și alături de colegii și colaboratorii alături de care onorez unele proiecte.

Mai multe despre mine și serviciile pe care le pun la dispoziție pe: https://sergiulazar.net

 

Cultivă-ți imaginația!

 

www.ibooksquare.ro

 

 

749 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii