Dr. Teofil Duțu - scriitor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

ww.facebook.com/ibooksquare/live/ 

Dr. Teofil Duțu

Scriitor

 

Medic român, întors în țară după 22 de ani de activitate în diaspora (Franța), în domeniul cancerologiei.

Reîntâlnirea cu fosta mea colegă și prietenă Ana Bahmuțan, a fost ocazia de a concretiza un vechi proiect al amândurora, acela de a pune pe hârtie cunoștințele și experiență acumulate de-o viață, pentru a le împărtăși mai ales tinerilor. Dorim că ei să repete mai puțin decât noi, dacă se poate, greșelile unei generații amăgite de iluzii politice, sociale, "științifice"!

Prima carte, intitulată "În căutarea adevărului pierdut. O incursiune în frământările omului modern", este cartea pe care am fi dorit să o citim la 20 de ani. Am fi putut astfel înțelege mai bine gândirea ateistă și consecințele sale dezastruoase asupra lumii în care trăim. 

De curând, în luna iunie 2022 am lansat lucrarea "Spune-mi cu cine te însoțeșți,  că să-ți spun ce pățești ", publicată tot la editura Coresi. 

Ambele sunt cărți de veritabilă dezvoltare personală, accesibile oricărui cititor curios și orientat către cunoașterea vieții, a științei, a istoriei, a oamenilor. 

Avem în lucru și alte proiecte adresate mai ales tânărului public, că și versiuni în engleză și franceză ale cărților deja publicate.

Am lansat recent și un blog de carte și dezvoltare personală,  www.spunemicucine.ro, care abordează teme diverse, de la iubire la lifestyle terapeutic și  parenting sănătos..

De asemenea pregătim pentru lansare, în curând, o serie de seminarii educative pentru mici și mari, în format hibrid : "Spune-mi!"

Deviza noastră este: "Refuză minciuna și totul vă fi bine!"

 

Link-uri:

Carte disponibilă în libraria Coresi

Site dezvoltare personala: www.spunemicucine.ro

 

 Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro 

 

 

203 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii