Andrei Mazilu - Scriitor

Cultură (Categoria articolului)

.

 

Andrei Mazilu

Scriitor

 

La nici 30 de ani, Andrei Mazilu publica un roman și două nuvele fantasy în Statele Unite, căpătând reputația unui James Dean al literaturii contemporane. Ani mai târziu, continuând să facă lucrurile complet altfel și cu mult în afara ”cutiei”, Andrei și-a stabilit definitiv locul binemeritat în peisajul literar românesc.

 

Autor de succes, publicist și co-fondator al editurii Crux Publishing, Andrei a semnat una dintre cele mai populare serii dark fantsy autohtone – vorbim aici de Cronici din Voss – și a contribuit la nașterea unei mișcări culturale care ia o din ce în ce mai mare amploare: autorii români de science fiction și fantasy sunt extraordinari de buni și merită toată atenția și aprecierea publicului.

 

Dincolo de romanele Anotimpul pumnalelor și Jocul necromanților cu care s-a consacrat pe nișa de dark fantasy autohtonă, Andrei este și un promotor cultural foarte activ. De numele lui se leagă cursuri de creative writing, evenimente culturale și chiar și târguri de carte cu o componentă caritabilă.

 

Menționat într-unele dintre cele mai prestigioase reviste culturale din țară (precum EgoPHobia și  Mozaicul) și publicat într-o colecție de proză alături de titani ai literaturii universale, Andrei Mazilu are încă multe de spus, de scris și de făcut în peisajul cultural contemporan românesc.

 

 

Linkuri

 

https://www.cruxed.ro/author-book/serban-andrei-mazilu/

 

https://www.cruxed.ro/

 

https://www.cruxed.ro/produs/anotimpul-pumnalelor/

 

https://www.cruxed.ro/produs/jocul-necromantilor/

 

https://www.facebook.com/Crux-Publishing-909931322372700/

 

 

Cultivă-ți imaginația!

  

  www.ibooksquare.ro

 

 

1063 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii