Dana Gonț - Jurnalist

Cultură (Categoria articolului)

ibooksquare.ro

Dana Gonț

Jurnalist

 

În câteva cuvinte sunt jurnalist, realizator și prezentator de televiziune, autor al unor povești pe danagont.ro, rareori trainer de comunicare, co-fondator al Centrului de Resurse în Comunicare și vorbitor despre politețe la TEDx.  :)

Lucrez în televiziune de la 16 ani și sunt un om pasionat de ceea ce fac. Am studiat Jurnalism, Filosofie, Relații Publice, dar cel mai mult din ceea ce știu am învățat muncind, căutând, întrebând

Cât despre informaţii de CV, m-am angajat în televiziune în 1995, în perioada ”romantică” a acestei meserii, la postul local, la Tv Sigma. Aveam 16 ani și făceam această meserie ghidată de instinct și bun-simț. În 1998, am obținut o bursă de specializare la Paris, la centrul CIFAP, cel mai important centru de formare a profesioniştilor în audiovizual, din Franţa. În România, mi-am dat licenţa în jurnalism, am absolvit cursurile postuniversitare de relații publice şi am devenit trainer autorizat în 2007. Am realizat mulţi ani emisiuni muzicale, Fan X (pe care am şi prezentat-o), pe postul B1, a avut mai bine de 8 ani de existență.

Munca din spatele camerei este chiar mai vastă, am lucrat de la producţii complexe, cu formate internaţionale până la emisiuni de film sau reportaj. De la sfârşitul anului 2011 am intrat în echipa Digi24 unde am creat, prezentat și realizat: Bonton, o emisiune despre valori, despre exemplul bun, crâmpeie de istorie, politețe şi eleganţă, repere cărora le ducem dorul. Iubesc călătoriile, oamenii, viaţa la ţară şi natura în mai toate formele ei și mai cred în bun-simț și umanitate.

Scriu pe blogul meu despre oameni, locuri și povești care ne inspiră. Despre maniere, prietenie, zâmbet, implicare, bun-simț și gesturi simple care ne fac viața mai frumoasă.

Sunt de găsit pe: https://www.danagont.ro/

Facebook https://www.facebook.com/danagont.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/danagont.ro/

Un interviu curpinzător, aici: 
https://elitaromaniei.ro/dana-gont-ne-prezinta-bonton-o-altfel-de-incursiune-in-culisele-vietii-de-zi-cu-zi/

 

Cultivă-ți imaginația!

 

 

 www.ibooksquare.ro

663 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii