Mike Vlahopol - Muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

ww.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Mike Vlahopol

Muzician

 

Într-un weekend din 1996 a luat ființă cu doar 3 ore înainte de primul ei concert, trupa formându-se într-un cadru AD-HOC, de unde inițial și-a luat și numele, mai apoi concertând în toate cluburile de profil din București dar și din țară.

Curajoși și cutezători, deoarece au dorit să vină cu un concept nou în Romania, membrii trupei s-au gândit la vremea respectiva să invite la fiecare concert sau eveniment un artist surpriză de la o trupă consacrată cu care să cânte fără absolut nici o repetiție, acest lucru intimpladu-se timp de mai bine de 3 ani, de asemenea în 1995, cei de la trupa AD-HOC au fost prima trupă din România care au făcut Karaoke Live.

Astfel trupa a devenit cunoscută peste noapte și au colaborat excelent cu artiști din show-bizul Românesc, dintre care menționăm citeva nume: Mandinga, Sistem, Foișorul de Foc, Sarmalele Reci, Bosquito, Latin Express, Nico, Brad Vee Johnson (Bonnie M), Păula Selling, Bere Gratis, Spin, Luminiță Anghel, și multe alte nume sonore.

Din trupa Ad-Hoc, s-a născut "The CROSSROADS", numele fiind inspirat după filmul cu același titlu, în care este descrisă povestea unui adolescent care vrea să învețe blues cu orice preț.

Trupa the Crossroads a colaborat deasemenea cu cistigatorii unor concursuri de profil din România: X-Factor, Vocea României, Mega Star.

The CROSSROADS este o trupa care îmbină în muzica lor stiluri înrudite cum ar fi: blues, funk și rock din anii ‘90 – ‘60 – ‘90 … pardon… ’60, ’70, ‘80, ’90… ;o)

The CROSSROADS împreună cu Star Media Production poate organiza pentru tine orice fel de eveniment sau petrecere privată înăuntru sau în aer liber la nivel național și internațional. Putem oferta sisteme de sunet atît de interior cît și de exterior de la 5.000 watti până la 60.000 watti.

 

 
Link-uri

Facebook - pagina artist: Mike Vlahopol
 
 
Site oficial: Vlahopol
Site trupa:The Crossroads
Site evenimente: Star Media Production
 
 

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro  

194 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii