Alexandra Bucălae - Antreprenor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

ww.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Alexandra Bucălae

Antreprenor

 

 

June Candles - lumânări botanice parfumate, decorațiuni din ceara și flori uscate, dar și lumânări de eveniment, 100% handmade, create intr-un stil unic.  

Ceara naturala de soia și palmier, fitilul din fibre de bumbac și hârtie, împreună cu parfumurile de calitate superioară, formează interiorul lumânărilor June. Exteriorul este decorat cu hortensii naturale criogenate și flori uscate, iar în timpul arderii partea exterioara din parafina și flori, rămâne netopită, creând un efect magic de lampa.

 

Bună! Eu sunt Alexandra și sunt creatoarea June, expresia artistică a eului meu, concept născut din amalgamul de trăiri pe care prima luna din vara mi le oferă de câțiva ani. În luna iunie, ne-am născut eu, tatăl și bunicul meu. Ei doi au decedat în luna iunie, dar în iunie eu m-am îndrăgostit de soțul meu și tot în iunie ne-am logodit. De aici obsesia pentru prima lună a verii, când binele și greul se întrepătrund, formând o călătorie interesantă, plină de sentimente. June reprezintă acea mica scânteie ce învinge întunericul. June înseamnă  iubirea, pe care de-abia aștept să o descoperiți și voi la standul URBAN HUB București, Piața Romană, nr 2.

 

Link-uri

Instagram: June Candles

Facebook: June Candles

TikTok: June Candles

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro  

175 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii