Serile ibooksquare – ”Cuvinte și Cafea” - 7

Evenimente (Categoria articolului)

.

Serile ibooksquare – ”Cuvinte și Cafea” 

 

 

Serile ibooksquare – ”Cuvinte și Cafea” este un concept altfel de a pune cât mai multă lumina pe valorile autentice și pe tinerii de astazi, prin a-i încuraja pe aceștia să creadă în ceea ce fac. Să-i punem în contexte favorabile, devenind astfel elemente de inspirație pentru cei din jurul lor.

Conceptul eveniment Serile ibooksquare – ”Cuvinte…și Cafea” își propune să lase deoparte mediocritatea, lipsa de caracter sau nepăsarea față de valorile autohtone și să stabilească întâlniri între prieteni alături de care să descoperim frumusețea de a fi.

In cadrul evenimentului Serile ibooksquare – ”Cuvinte…și Cafea” vom avea trei invitați pe care îi vom asculta povestind despre visuri și tăria de a crede în ele, despre efortul depus pentru a le atinge și cum drumul spre succes are la bază dorința de a fi tu însuți.

 

 

Gazda evenimentului: Gabriel Voicescu

 

 

Prieteni invitați:

1. Raluca Alina Iorga – Scriitor

2. Anca Moraru  - Muzician

3. Sergiu Lazar – Antreprenor

 

Întrucât ne dorim să fie un eveniment relaxant și interactiv unde se poate consuma o cafea bună și testa dulciuri, acesta va avea și o serie de premii, atât pentru cei prezenți în sala cât și pentru cei din online.

 

 

Locul evenimentului: Librariea Librarium, Incinta Teatrului Național Bucuresti, Bd. Nicolae Bălcescu Nr.2 (Zona Universitate)

 

 

Prietenii care ne susțin și pe care îi veți găsi alături de noi în cadrul evenimentului sunt:

1. 3 albine - https://3albine.ro/

2. Librarium – https://www.librariumgrup.ro/tnb/casa-cartilor-librarium

3. Editura UP - http://www.edituraup.ro/

4. ibooksquare - http://ibooksquare.ro/ 

 

 

Intrarea libera. Spune și prietenilor!

 

61 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Evenimente

23 vizualizari
10 feb. 2020 23:39

Serile ibooksquare – ”Cuvinte și Cafea” - 15

<p><a href="http://www.ibooksquare.ro/" target="_blank">http://www.ibooksquare.ro/</a></p> <p>&nbsp;Locație: Bulevardul Nicolae Bălcescu, Nr. 2, București</p>
40 vizualizari
27 ian. 2020 23:45

Serile ibooksquare – ”Cuvinte și Cafea” - 14

<p><a href="http://www.ibooksquare.ro/" target="_blank">http://www.ibooksquare.ro/</a></p> <p>&nbsp;Locație: Bulevardul Nicolae Bălcescu, Nr. 2, București</p>