Andy Robert - Muzician si producator

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

Andy Robert / Any1

Muzician și producător

 

Any1, cu numele lui real Niculae Robert Andrei, este cunoscut ca și producător muzical independent premiat la Vina del Mar cu piesa „Tu Boquita” interpretată de Jorge Gonzales și colaborările cu Kaan, Snoop Dogg și Eleni Foureira pentru piesa „Sirens”.

Activitatea de producţie muzicală a pornit in 2007 când Any1 a lansat, sub pseudonimul „Andy Robert” un ep intitulat „Makeba’s Dance”, de 3 piese minimal-tech ajunse în topurile internaţionale ale unor dj precum „Fedde Le Grand” și „Cari Cox”.

Ulterior ajunge să își schimbe stilul și produce albumul intitulat „No Matter What” interpretat de Proconsul, care se bucură de un single no. 1 în FM.

În 2013, produce piesa „Bling” interpretata de Mandinga, care la fel, se bucură de succes în topurile radio din acea perioadă.

În 2015 participă la producţia audio a soundtrack-ului din serialul românesc „Pariu cu Viata”.

Urmează pe parcursul carierei, o serie de piese ajunse în topurile internaţionale și naţionale precum: Lora ft. Shift - „Pana În Rai”, Mandinga - „Adrenalină”, Elianne ft. Connect-R - „Ma bate inima”, Fidas si Oana Radu - „Aroganta”, Elianne ft. Dorian Popa - „Fără Tine”, Angeles - „Fără Culoare” s.a.m.d.

Solistul Any1 își face debutul târziu în carieră sa cu piesa „Fosta Greşeala” interpretată de Tuan și Any1, urmând colaborarea cu AMNA pentru piesa „Acum un an” și cucerind inimile ascultătorilor datorita mesajelor din piesele sale.

 

Canal oficial Any1:

https://youtube.com/c/ANY1MUSIC

Piese produse de Any1:

https://youtu.be/3tf5IjBfl3g

https://youtu.be/6psn9QFiTyk

https://youtu.be/ZZFysoFb4Vw

https://youtu.be/Ksm_g455dMY

https://youtu.be/KVZ_rjWzHzk

 

 

Cultivă-ți imaginația!

www.ibooksquare.ro

 

377 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii