Camelia Cavadia - Scriitor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Camelia Cavadia

Scriitor

 

Am debutat în literatură în anul 2015, la editura Trei cu romanul „Vina”, care avea să fie desemnat un an mai târziu cel mai bun roman de debut la „Festival du premier roman” la Chambéry, în Franța.

În 2016, tot la editura Trei a apărut cel de-al doilea roman al meu Măștile fricii, lansat ulterior şi în Anglia, la invitaţia Grupului de voluntari „Romanians love books”.

În 2018, aceeași editură a publicat romanul Purgatoriul îngerilor, despre care sciitorul Radu Vancu a spus că este „documentul emotionant al unei lumi a copiilor dispăruți”, subiect pe care l-am abordat și la TEDx Zorilor

 

Întreg pachetul cu cărți de la editura Trei poate fi găsit și aici: pachet de căți.

O nouă carte este în curs de apariție la editura Trei.

 La începutul lunii noiembrie (2021), a apărut cartea 𝙎𝙞𝙣𝙜𝙪𝙧𝙖𝙩𝙞𝙘𝙚𝙡𝙚. 𝟵 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙥𝙚𝙘𝙩𝙞𝙫𝙚 𝙛𝙚𝙢𝙞𝙣𝙞𝙣𝙚. 𝘼𝙣𝙩𝙤𝙡𝙤𝙜𝙞𝙚, coordonată de Anca Zaharia, unde am contribuit cu textul „Să nu uiți” Veți găsi în această carte poveștile a nouă femei - Ana Mănescu, Ana-Maria Gheorghe, Iulia Schiopu, Ilinca Damian, Gabriela Feceoru, Anda Docea, Cristina Ştefan, Ana Maria Popacare se lasă cu toate vulnerabililățile la vedere și vorbesc fiecare prin prisma propriilor percepții despre singurătatea în care au trăit cândva sau încă trăiesc. Mă bucur să fiu și eu una dintre ele.

Toate autoarele și-au donat drepturile de autor către Asociația ANAIS, care luptă pentru respectarea drepturilor femeilor, copiilor, tinerilor, pentru prevenirea și combarea violenței domestice. Prin cumpărarea acestei antologii cititorii pot susține alături de noi acest demers.

Aici cartea.

 

    

Instagram: Camelia Cavadia

Facebook: Camelia Cavadia

Facebook: Cameli Carman Cavadia

 

 Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

 

 

  

339 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii