Mihai Cosmescu - Muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

 

 

ww.facebook.com/ibooksquare/live/ 

Mihai Cosmescu

Muzician

 

Mihai Cosmescu a început să cânte, vocal și mai apoi la chitară, de mic, în timp adăugând și pianul la lista de "jucării", cum le numeste el. Este interpret și compozitor, a participat la festivaluri de folk și rock, în 2006 punând în scen, la Pitesti, spectacolul "Transacoustic Dream" - un concept autobiografic care îi prezenta, de fapt, drumul muzical parcurs de la chitară clasică la folk, apoi la rock'n'roll și rock, una din realizarile de care și acum își amintește cu mândrie.
 
Din 2010 este în București, unde a făcut parte, de-a lungul anilor, din proiecte solo, apoi din trupa Ten Times Treason, împreuna cu Andrei Grigore, proiectul The Division of Joy alături de Janin Pasniciuc și Andreea Verde, iar acum, după o pauză considerabilă, s-a reunit cu Andrei și Navi Grigore, cu care, la Demisec Records, compune, cântă și se joacă. Stilul lui, compozițional și interpretativ, este mai degrabă alternativ decât orice altceva, încorporând elemente și idei muzicale din afara sferei normale de "rock".
 
De asemenea, deși în ultima vreme Live Looping-ul devine din ce în ce mai cunoscut (un exemplu notabil ar fi Ed Sheeran), Mihai experimentează cu această tehnică de aproape 10 ani, trecând prin câteva pedale și echipamente, în incercarea de a găsi cea mai bună combinație care să îi permită să își cânte melodiile într-o situație live, fără dificultăți.
 
Piesa "Free" este compusă (muzica si versurile) de Mihai, iar producția este realizată de Andrei Grigore. Deja sunt în lucru alte melodii, solo și în duet.
 
 
 
Ten Times Treason - Jaded
Ten Times Treason - Show Me Who I Am
Ten Times Treason - Metalonna
Ten Times Treason - A Day In The Studio

Diamonds on the Soles of Her Shoes

 


 

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

 

 

 

284 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii