Luciana - Alina Ioan - Muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Luciana - Alina Ioan

Muzician

 

 

LUCIANA - ALINA IOAN - Managerul Butterfly Music School, artist, profesor de canto, coordonator grup vocal

A studiat muzica de la vârsta de 10 ani, a urmat cursurile Universității Naționale de Muzică București, secția canto, face parte din Corul Național de Cameră Madrigal din anul 2010.  Are o experientă de peste 5 ani în lucrul cu copiii, făcând parte din programul național Cantus Mundi unde a dirijat peste 10 coruri de copii și a susținut workshop-uri de dirijat și respirație, dicție și canto pentru profesorii de muzică de la școlile și liceele din țară.

,,Am înființat Butterfly Music School din dorința de a împărtăși cunoștințele mele despre muzică și arta scenică celor care își doresc să transforme muzica în artă. Pentru a reuși acest lucru trebuie să ne implicăm trup și suflet în interpretarea unei piese și în studierea ei din toate punctele de vedere, de la tehnică până la interpretare.

Sunt convinsă că toată lumea are nevoie de muzică, de aceea cred cu tărie că toată lumea, de orice vârstă ar trebui să cânte, chiar dacă nu neapărat la nivel de scenă. Sufletul nostru are nevoie de muzică.

Din păcate, am auzit foarte des afirmația ,,nu am voce''. Singurul mod în care putem verifica dacă este adevărat este să încercăm să spunem ceva cu voce tare. Dacă ne auzim vocea, înseamnă că avem voce. Simțul muzical este educabil, o spun pentru că lucrez de peste 5 ani în educarea simțului muzical cu elevii mei. Așa că nu aveți nicio scuză să nu începeți să cântați :)!''

 

www.butterflymusicschool.ro

www.facebook.com/Butterflymusicschool

 

www.instagram.com/butterfly.music.school

 

 

 

Instagram: Butterfly Music School

Instagram: Buterfly.Music.School

Site oficial: Butterfly Music School

 

 

 Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

305 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii