Bogdan Tănăsescu - Muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

Bogdan Tănăsescu

Muzician -

RANA

 

 Rana este o trupă de rock alternativ melancolic din Pitești ce a văzut lumina lunii în anul 2016. Sunetul trupei se poate încadra de la alternative rock pănă la indie-emo rock, iar versurile sunt majoritar de dragoste, abordând uneori și teme sociale.

Trupa a lansat două single-uri Cer chinezesc sau Departe, iar în august 2022 apare EP-ul de debut Verde electric are s-a bucurat de o lansare la Crama Marcea, în localitatea de baștină a trupei.  În prezent trupa lucrează la cel de al doilea material discografic care o să vadă lumina în toamna anului 2023. 

 
Trupa a cântat pe scenă alături de trupe precum Coma, The Mono Jacks, byron, Implant pentru Refuz, Grimus, E.M.I.L și la festivaluri precum Shine Festival, Momente de Ogradă, Sumedru pe Marcea. 
 
 
 
 
Bogdan Tănăsescu este vocalist, chitarist și compozitor al trupei Rana, pe care a format-o în 2016. Este absolvent de filologie engleză-franceză, la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, a Universității din București, iar în prezent este masterand la Masterul Pentru Traducerea Textului Literar Contemporan, în cadrul aceeași facultăți.  
 
 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

162 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii