Cezarina Anghilac - Scriitor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

ww.facebook.com/ibooksquare/live/ 

Cezarina Anghilac

Scriitor

 

 

 Cezarina Anghilac (n. 27 septembrie 1984, Mangalia) a studiat sociologia şi antropologia în cadrul Universității din București și de-a lungul timpului participat la câteva dintre atelierele de scriere creativă organizate de Revista de povestiri. A îngrijit, timp de doi ani, sumarul Revistei de suspans.

Este autoarea volumului de povestiri Cine doarme și visează (Tritonic, 2017), distins cu premiul AntareSFest pentru Cel mai bun debut SFFH al anului 2017 în volum propriu, și al romanului fantasy Promisiuni de sânge (Crux Publishing 2022).

A publicat proză scurtă în reviste literare (Iocan, Revista Familia, Ficțiunea, Revista de Povestiri, Revista de suspans, Galaxia 42, Utopiqua), dar și în antologiile Best of Mystery & Horror #1, editată de Mircea Pricăjan (Herg Benet 2014) și Cele mai frumoase povestiri SF & Fantasy ale anului 2017, editată de Michael Haulică (Vremea, 2018).

A obținut premiul AntareSFest pentru Cea mai bună povestire SFFH primă apariție 2016 (pentru povestirea Doar vântul) și premiul Revistei Galaxia 42 la categoria Fantasy (pentru povestirea Aroma fină de nisip încins).

 

 

Link-uri:


Facebook: Cezaria Anghilac

Goodreads: Cezarina Anghilac

Carte: Promisiuni de sange 

 

 Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

166 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii