Florin Grigore - muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

 

 

 

 

 

ww.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Florin Grigore

Muzician

 

       Artist, cu o experiență de peste 15 ani pe scenele din România și din Europa, solist în Trupa Etno, fondator și solist al trupei Star Music Band a adus în lumina reflectoarelor muzica populară și de petrecere cât și muzica Etno. Alături de marii nostri artiști, a participat la spectacole și emisiuni de televiziune atât în țară cât și în străinătate, fiind apreciat atât pentru modestia și naturalețea lui dar și pentru nativitatea vocii și a talentului său. Oltean la origine, avându-și obârșia la Obârșia, judetul Olt, promovează muzica oltenească autentică încă din copilarie.

Îi place foarte mult muzica din Teleorman, drept pentru care a implementat în cadrul proiectului Star Music Band un moment din Teleorman, inspirat fiind de marii artiști ai muzicii teleormănene Liviu Vasilică și Floarea Calotă. A creat costumații atât pentru acest moment de teleorman cât și pentru un moment de muzică lăutărească veche și tiganească autentică, unde, alături de cele două dansatoare ale lui, îmbrăcate în costume tiganești, fac show oriunde cantă! Nu a uitat nici muzica veche interbelică, de aceea “Zaraza” și “Vrei să ne-ntâlnim sambătă seara” nu lipsesc dintr-un moment sublim, dedicat îndrăgostiților!!!

În activitatea sa artistică a adunat în repertoriul personal melodii din toate zonele țării, fiind pregătit întotdeauna pentru orice fel de provocare muzicală!

A absolvit facultatea și masterul în muzică în urmă cu câtiva ani, iar în paralel cu aceasta și-a atins sublimul în credință, terminându-și studiile în teologie, devenind doctor în științe teologice din anul 2015. ÎI place să cânte, o face cu dragoste și cu plăcere, simte și trăiește prin ceea ce cântă și transmite tuturor celor care îl ascultă! Își doreste să cucerească și America, să ajungă pe toate scenele lumii, acolo unde sunt români, să le aducă în suflete bucurie prin muzica lui, să își amintească fiecare de locul de unde a plecat, de țară și de casa părintească!

 

Youtube: Florin Grigore

Facebook: Florin Grigore

Instagram: Florin Grigore

Site oficial: Star Music Band

Facebook: Star Music Band

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
232 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii