Serile ibooksquare – ”Cuvinte și Cafea” - Andrei Neagu - Vrajitoarea

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

Cutivă-ți imaginația!

 Andrei Neagu

  ”Vrajitoarea”

 

Îmi doresc să împărtășesc bucuria pe care o am atunci când mă găsesc în prejma oamenilor plini de talent și dorință de a continua să își urmeze visul.

Andrei este unul dintre acești minunați oameni.

Andrei Neagu, pe care l-am întâlnit la ”Serile ibooksquare - Cuvinte și Cafea” a lansat de curând o nouă, super melodie alături de videoclipul acesteia (merită văzut !!!).

Melodia și clipul sunt pline de viață, bucurie și bună dispoziție!!!

Este un excelent exemplu de urmat pentru toți artiștii și nu numai, atât pentru perseverența sa cât și pentru puterea dezinvoltă de a crede în reușita sa fără echivoc.

Andrei și ”Vrăjitoarea” m-au cucerit prin simplitate, sinceritate, emoție și bucuria momentului trăit și împărtășit cu noi toți.

Pentru că este și prietenul nostru vă invit să ne bucurăm de creațiile sale, muzică si imagine.

Pe mine m-au prins!!

Mai jos am aflat câteva destăinuiri din culisele acestui videoclip.

 

Cum a apărut Ideea?

Ideea melodiei mi-a venit într-o stație de autobuz în timp ce o așteptam pe “vrăjitoarea” despre care vă cânt în această melodie. Nu a durat mult să scriu câteva notițe cu idei de versuri în telefonul meu, pentru ca ulterior să le dau un “flavor” poetic și mai apoi să le încorporez în versuri cu rime, care ulterior s-au transformat în strofe. Este o piesă în care îmi cânt iubirea, într-un mod în care mulți se pot regăsi. Cu siguranță ai simțit cel puțin o dată în viață cum este să te îndrăgostești atât de tare, încât să te simți atras și “vrăjit” de acea persoană. Cu alte cuvinte: “Mă descânți și mă vrăjești / Mă deochi și mă sucești”

Cum a apărut clipul?

Ideea videoclipului a apărut chiar în perioada stării de urgență, moment în care a trebuit să mă gândesc la o idee ingenioasă pe care o poți realiza din confortul casei tale. Am gândit o coregrafie cu ajutorul unei prietene coregraf (Carla Waltner), pe care am trimis-o oamenilor ce au răspuns afirmativ pentru acest proiect. De asemenea, clipul a fost filmat “în picioare” pentru a sublinia și mai tare ideea de home-made video. În rest, am dat frâu liber creativității tuturor celor prezenți, astfel că videoclipul a prins viață datorită ideilor ingenioase ale fiecăruia. În realizarea clipului au fost implicați peste 20 de oameni, printre care: Diana Marina Andrei, Ana-Maria Calița, Mihaela Ceaicovschi, Ana Crăciun Lambru, Cătălina Popa, Isabela Francesca, Crina Zvobodă, George Tănase, Magicianul Verdini, Cezara Munteanu, Ioana Barbu sau Andy Ionescu.

Cine sunt artiștii?

Mulți dintre cei implicați în proiect sunt prieteni și cunoștințe pe care îi apreciez extrem de mult. Printre ei se numără și câțiva actori și oameni de entertainment (cum sunt Ana-Maria Calița, George Tănase, sau Mihaela Ceaicovschi). De asemnea, Miss Universe România 2017 (Isabela Francesca) și-a făcut prezența in videoclip, fiind “vrăjită” de un truc al magicianului Verdini.



Felicitări, Andrei, și te aștept cu cât mai multe creații pe care să le prezinți și în cadrul ”Serilor ibooksquare - Cuvinte și Cafea”!

 

Să urmărim clipul marca Andrei Neagu

- Vrăjitoarea -

youtube: https://youtu.be/vWY5elGjIGM

 

 

 

Pe Andrei îl puteți găsi și aici:

Mixcloud

Spotify

Castbox.fm

 

 

ibooksquare.ro

Cultivă-ți imaginatia!

 

977 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii