Alexandru Burcă - muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

 

 

 

 

ww.facebook.com/ibooksquare/live/ 

Alexandru Burcă

Muzician

 

Alexandru Mihai Burcă, pianistul pentru care fiecare vibrație este unică și are propria viață și magie. Acesta consideră că prin dragoste poți atinge performanțe muzicale și recomandă tinerilor să nu abdice de la țelul lor adevărat, să muncească din greu, să țină capul sus și să creadă în Dumnezeu.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Laureat a numeroase concursuri internationale. A susținut concerte și recitaluri la Ateneul Român, Festivalul Internațional ‘George Enescu’, Televiziunea Română, Societațea Română de Radiodifuziune,  Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, Filarmonica 'George Cavadia'Filarmonica  din Bacau,Muzeului Național de Artă , Kazakstan , Rusia, Moldova, Franta, Germania, Portugalia, Norwegia, Italia, Canada.
In Aprilie 2018 a sustinut la ICR Londra, un concert cu ocazia celebrarii centenarului unirii. Pe 1 Decembrie tot 2018 a concertat cu orchestra “KSM” din Toronto cu ocazia sarbatoririi zilei nationale a Romaniei in Canada. Din 2020 activează ca profesor asociat la Universitatea de Muzica din Bucuresti

 

 

 

Link-uri Youtube

 

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro 

 

 

 
448 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii