Tudor Panait - antreprenor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

 

 

www.facebook.com/ibooksquare/live/

Tudor-Alexandru Panait

Antreprenor

 

 

Mă numesc Tudor-Alexandru PANAIT, am 20 de ani, actualmente sunt student la Facultatea de Administrare a Afacerilor cu Predare în Limbi Străine din cadrul Academia de Studii Economice București, cofondator & director executiv al Feather Agency.

Anul trecut, la începutul pandemiei, alături de bunul meu prieten și asociat, Mihai STURZA, am decis să ne îmbarcăm într-un nou proiect antreprenorial, Feather Agency. Feather Agency este o agenție de digitalizare, bazată pe servicii integrate de consultanță, IT și marketing. Livrăm produse digitale atât pentru firme mici și mijlocii, dar și pentru firme mari ce au nevoie de implementarea unui proiect concret. La nivel de piață de desfacere, am colaborat atât cu firme din România, dar și din afară, preponderent Franța și Moldova.

Astăzi, după un an de activitate concretă, pot spune că ne-am depășit constant limitele și obiectivele, fiind un excelent proces de cunoaștere, învățare și creștere, mai ales din calitatea noastră de tineri. Am întâlnit multe obstacole pe parcurs, de la lupta continuă cu birocrația românească și până la “exagerarea” obiectivelor și a capacității efective de muncă - povestim diseară :) - dar sunt bucuro că le-am putut întâlni, învăța și depăși.

De-a lungul timpului, la nivel personal, am întreprins multe activități de voluntariat printre care doresc să enumăr funcția de Ambasador Junior în cadrul Președinției Române la Consiliul UE - funcție prin care am reprezentat interesele copiilor din Europa în forurile decizionale de la nivelul UE, am purtat discuții și negocieri cu decidenți pe tema drepturilor și implicării copiilor în procesele de luare a decizilor și am elaborat, alături de peste 100 de copii și experți, un document unic la nivel mondial, prima declarație scrisă de copii cu privire la drepturile pe care aceștia și le doresc de la statele în care locuiesc, intitulată Declarația de la București a copiilor din UE. Aceasta a fost primită, personal, de către toți decidenții importanți la nivel UE - Donald Tusk, Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă etc.

De asemenea, am reprezentat interesele elevilor români prin funcțiile de Președinte al Consiliului Municipal al Elevilor București - transportul municipal gratuit & capacitarea structurii prin activarea a peste 70% din Consiliile Școlare prezente în licee, dar și Vicepreședinte al Consiliului Național al Elevilor - transport gratuit pentru elevii români & burse în toată țara pentru elevii merituoși.

Sunt pasionat de fotografie, câștigând multe premii naționale și internaționale importante, am fost cel mai tânăr fotograf sportiv acreditat de către Asociația Mondială a Presei Sportive, participând la evenimente importante organizate de UEFA, FIFA, EHF etc. și colaborând cu branduri importante ca Red Bull sau Coca Cola.

 

Link Feather Agency - featheragency.ro

Facebook - featheragency

Instagram - featheragency

 

Linkuri personale

Facebook - fb.com/tudorpanait.ro

Instagram - instagram.com/tudorpanait.ro

 

 

Cultivă-ți imaginația!  

www.ibooksquare.ro

 

 

 

460 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii