Luiza Cobori - Muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Luiza (Ionescu) Cobori

mizician

 

Actrița, Luiza ( Ionescu) Cobori, s-a născut in 21 decembrie 1982 în orașul Pucioasa. Un mic oraș, stațiune balneo-climaterică din județul Dâmbovița.

Încă de pe băncile școlii primare, Luiza a început să manifeste o puternică dorință pentru artele spectacolului, fiind implicată în acțiunile artistice locale și nu numai. Serbări școlare, festivaluri locale, concursuri de interpretare, cluburi de teatru, fără excepție Luiza participă cu bucurie atât ca artist cât și ca organizator.

Absolventă a Facultății de Teatru, din cadrul Universității Hyperion, Luiza Cobori , i-a avut ca mentori în arta teatrală, pe Maestrul Virgil Ogășanu și doamna Ruxandra Șireteanu.

A debutat în anul 2010 cu rolul Blanche DuBois din spectacolul de teatru „Un tramvai numit dorința”, de Tennessee Williams.

Avarul, Obsesii, Ultima haltă în paradis, Amanta Perfectă, În largul mării, 5 Acte de Dragoste, Cerșetori la poarta libertății, Crima la cina sunt câteva dintre spectacolele în care ați văzut-o pe Luiza Cobori. 

In prezent, pe Luiza o puteți vedea  la Teatrul Elisabeta.

In anul 2018, Luiza Cobori, participă la Concursul TV – Vocea României. Cu siguranță vă amintiți de interpreta însărcinata cu cel de-al doilea copil, care a reușit să întoarcă două scaune – respectiv Tudor Chirilă și Irina Remeș. Alegerea Luizei a fost echipa Tudor Chirilă. 

Deși, în copilărie acest talent nu și-l exploatase suficient, avea totuși o chemare puternică, iar reușita de la Vocea României, o încurajează să abordeze cu mai multa serozitate muzica. Astfel că a început să studieze canto în tehnica Estil Voice cu Meerah (Mirabela Botocan).

La scurt timp după Vocea Romaniei, este selectata în urma castingului, în musicalul  We will rock you – regizat de Răzvan Mazilu. Un spectacol extraordinar, pe care l-ați văzut la Sala Palatului.

Curând, Luiza Cobori, își va lansa prima melodie originala. O piesă la care a lucrat alături de Andy Horjea si Roxana Gavrilă.

Luiza este pasionata de șofat. A participat la curse cu mașini de epocă, atât ca pilot cât și copilot.  

Motto-ul preferat: I feel very adventurous. There are so many doors to be opened, and I'm not afraid to look behind them. 

 

Teatru Elisabeta: Crimă la cină

Youtube: Luiza Cobori

Facebook: Luiza Cobori

Instagram: Luiza Cobori

 

Cultivă-ți imaginația!

 

www.ibooksquare.ro

 

 
 
547 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii