Viviana Andrei - Consultant imobiliar

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Viviana Andrei

Consultant imobiliar

 

Iubesc meseria pe care o am pentru că lucrul cu oamenii îmi ofera multiple satisfacții.

Imobiliarele sunt despre oameni și cu oameni, fiecare tranzactie are o poveste, în fiecare tranzacție sunt emotii, iar amintirea lor mă face întotdeauna să zâmbesc.

Să fac parte din viata oamenilor într-un moment important din viata lor este pentru mine o onoare, iar acest lucru mă obliga să fac tot ce imi stă în putere astfel încât vânzarea sau cumpărarea unui imobil să fie o amintire placută pentru clientii pe care îi reprezint.

Îmi place să lucrez cu oamenii, să le fac experiența tranzacționării cât mai placută și lipsită de stres. îmi plac casele cu povestile lor, cu energia lor. Îmi place să cred că pot contribui la schimbarea mentalității generale despre agenții imobiliari punănd umărul la crearea unei lumi imobiliare mai bune.

Relația cu clientul pe care îl reprezint este mai importantă decât încheierea unei tranzacții, iar recomandările pe care le primesc sunt cea mai valoroasa răsplată.

Activitatea mea nu se rezuma la vânzarea efectivă ci, pentru clientii pe care ii reprezint, sunt un bun consilier, coordonator, mă asigur că toți cei implicați în procesul de tranzacționare își fac datoria astfel încât să nu existe piedici sau intârzieri, și sunt conectată încontinuu la nevoile clientului pe care îl reprezint.

Clientii mei au parte de o reprezentare la cel mai înalt standard, astfel încât viata lor își poate urma cursul fară stresul generat de etapele procesului de tranzacționare.

Activitatea mea profesională este ghidată de onestitate, integritate și respect.

 

 

 

 

 

Facebook: Viviana Andrei

Pagină oficială: Viviana Andrei

 

 Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

 

 

  

 

 

 

 

 

 

366 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii