Alexandru Mihai Cristea - designer

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

 

ww.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Alexandru Mihai Cristea

Designer

 

 

Alexandru Cristea a absolvit Facultatea de Arhitectura, Departamentul Design de Produs al Universitatii de Arhitectura „Ion Mincu”. A terminat Masterul la Facultatea de Arhitectura a Universitatii „Ion Mincu” si este anul I la doctorat pe tema design si arhitectura de interioare la aceeasi insititutie.

Alexandru Cristea este unul dintre cei mai talentati designeri ai generatiei sale. Este fondator si designer la Atelierul cu mofturi, studioul de design prin care isi pune in practica viziunea creativa. De asemenea, lucreaza si ca designer industrial pentru Enocis, unul dintre cei mai mari producatori de mobila.

A participat la numeroase evenimente importante atat de design interior, cat si de arhitectura: Design Way Of Lifet, Green city Design etc. Este un cunoscator al programelor de proiectare precum: Adobe Photoshop - avansat, Autodesk 3ds Max, Rhinoceros, CorelDRAW, Adobe Ilustrator, Google SketchUp, Autocad. Este implicat in proiecte umanitare precum “SOS Satele Copiilor din Romania” sau in fundatii precum ”Better Help”.

 

 Facebook: Alexandru Mihai Cristea

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro 

 

 

345 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii