Lorena Anastasiu - Scriitor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Lorena Anastasiu

Scriitor

 

Lorena Anastasiu este managerul general al Sniper Media. Este absolventa a Facultății de Științe Politice și Administrative din cadrul Universității București. Este de asemenea absolventa a masteratului de Comunicare Politica, Marketing politic si Electoral din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Studiază cu importanți profesori cum ar fi Mihai Răzvan Ungureanu (comunicare diplomatică) și Bogdan Teodorescu (marketing politic). Permanenta pregătire profesională reprezintă un deziderat, și astfel finalizează cu succes masteratul in Managementul Proiectelor din cadrul Departamentului de Management al Institutului Roman de Management. Își completează studiile în științe politice printr-un stadiu de pregătire la GeschwisterScholl-Institut din cadrul Ludwig-Maximilians-Universităt in Munchen.

Lorena Anastasiu și-a început activitatea profesionala încă din timpul facultății, activând în domeniul comunicării organizaționale și construcției de imagine în cadrul unor importante structuri sindicale cum ar fi: CNSLR FRATIA, F.S.L.I "PETROM", Uniunea Federativă Sindicală "ATLAS". Devine membru fondator al Federației Jurnaliștilor și Tipografilor din Romania. În perioada 2003-2006 este Purtător de Cuvânt al S.C.PETROMSERVICE S.A., companie cu 20.000 de angajați, lider național in servicii petroliere. În calitate de manager PR, coordonează și implementează diverse proiecte complexe de comunicare externa și interna, campanii publicitare, evenimente corporate. Activitățile sale se extind în zona trustului Realitatea-Cațavencu, coordonând proiecte de comunicare care vizează și alte entități cum ar fi: ziarul Ziua, Radio Total, Romexterra Bank. Devine membru in Comitetul Director al revistei "Strategii Militare", iar colaborările sale se diversifică și în zona comunicării politice.

Ulterior proiectele sale se îndreaptă spre zona culturala si educaționala. Înființează casa de producție Sniper, ulterior editura Vibes Publishing.

Pasiunea pentru literatura devine o confirmare odată cu obținerea premiului 1 la Concursul National de Creație Literaran"Ion Creangă " - 2021. Este premiată apoi cu povestea "Miracolul de Crăciun " la Concursul International de Arre Plastice și Literatură " Martha Bibescu" (2021). În iunie 2021 publica prima carte din seria "Aventurile lui Forest si Vibes - Cetatea Fermecată ". Seria cuprinde 9 povești, iar următoarele două, vor apărea în luna decembrie a acestui an.

 

 

 

Facebook: Lorena Anastasiu

 

 

 Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

 

 

  

 

 

868 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii