Alexandra Vlăsceanu - Antreprenor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

ww.facebook.com/ibooksquare/live/ 

Alexandra Vlăsceanu

Antreprenor

 

 

Admedia Consulta a luat naștere în urmă cu 16 ani, ca agenție de publicitate full-service, concentrându-ne atenția asupra următoarelor cinci nuclee: creație, ATL+BTL, producție indoor / outdoor, tipar offset / digital și online.

Acum 10 ani de zile, am devenit singurul producător de carduri din PVC din România, având toată linia completă de producție și finisare.

Acum 8 ani de zile, compania și-a extins producția, axându-se și pe producție POSM, standuri expoziționale și diferite materiale de informare.

Astăzi, suntem o companie care poate produce și oferi toate soluțiile si produsele pentru departamentele de marketing ale companiilor și agențiilor de publicitate.

 

Echipa de creație

Compus din art directori, departament de layout design și DTP, desenator și copywriter, departamentul nostru de creație reușeste întotdeauna să realizeze campanii inteligente pentru clienți pe măsură. Conceptele originale sunt rezultatul unei munci în echipă, datorită dedicării necondiționate proiectelor pe care le efectuăm, dar și datorită încercării permanente de a ne autodepăși.

 

Producție

Echipa de producție Admedia Consulta, alcătuită din Manager Producție, Asistent Producție și Account Manager, răspunde în cel mai scurt timp nevoilor clienților noștri, fie că este vorba de tipar offset, tipar digital, fie că vorbim de producție OOH, materiale promoționale etc.

Succesul Echipei de Producție Admedia rezultă din experiența transpusă în sprijinul clienților noștri. Indiferent de dimensiunile lucrărilor de producție, sarcinile Departamentului de Producție sunt de a consilia clientul pentru a-i oferi cele mai bune produse, în timpul cel mai scurt și la prețul cel mai bun.

 

 

Link-uri:

Site oficial: Admedia Consulta

Site oficial: Fabrica de carduri

 

 

 Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

177 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii