Ionella Georgiana Postelnicu - Medic specialist în Implantologie Orală si Estetică Dentară

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

www.facebook.com/ibooksquare/live/


Ionella Georgiana Postelnicu

medic specialist în Implantologie Orală si Estetică Dentară

 

Doctor Postelnicu Ionella Georgiana este un medic specialist în Implantologie Orală si Estetică Dentară. 

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Facultatea Economia Turismului Intern și Internațional din cadrul Universității Româno-Americane, masterul în Administrarea Afacerilor în Turism din cadrul Academiei de Studii Economice, București. Ulterior a obținut Competența în Implantologie Orală în cadrul Universității “Carol Davila” București și a participat la nenumărate congrese de estetică dento-facială atât în țară cât și internaționale, printre care International Master Course on Aging Science-Paris, Competence in Esthetics-Viena, Internațional Dental Conference & Arab Dental Exhibition-Dubai, Specialist Certificate in application of the Plasmolifting technology in dentistry and facial aesthetic, Specialist Certificate in Oral Implantology in New York, etc.

 

Cu o experiență vastă în domeniu și colaborări internaționale în Dubai, Milano si Paris, consideră că respectul față de oameni și conștiința lucrului bine făcut sunt calități care te diferențiază și te ajută să evoluezi atât profesional, cât și personal. 

 

În anul 2012 a devenit membră a Societății Dentare Române, a Asociației Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, urmând ca după doi ani să dețină și calitatatea de speaker. În 2016 devine membră a Asociației Dental Office Managers și face parte din primele serii de specialiști în Management Dentar din România. 

 

In 2018 în cadrul Congresului Femeilor Puternice a obținut premiul pentru “Cel mai bun medic dentist, implantologie și estetică dento-facială”.

 

A mai obtinut in 2020  Diploma pentru “Performanta în Stomatologie” - I Succes Celebrity Awards Femei de Succes și în 2021 a câștigat WORLD BEAUTY CONGRESS in UAE  la sectiunea "Best Aesthetic Dentist”.

 

Site: www.drpostelnicu.ro

Facebook: Doctor Postelnicu Dental Clinic 

Instagram: Doctor Postelnicu Dental Clinic

E-mail: doctor.postelnicu@gmail.com

 

 

Cultivă-ți imaginația!

www.ibooksquare.ro


 

 

 

760 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii