Iulia Bangheorghe - Scriitor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

 

 

 

ww.facebook.com/ibooksquare/live/ 

Iulia Bangheorghe

Scriitor

 

Numele meu este Bangheorghe Iulia. Am 24 de ani și sunt artistă. În mare parte scriitoare, dar totuși artistă. Nu m-am gândit prea mult la cum mi-aș dori să fiu văzută, deoarece toată viața mea lumea se uita la mine, din curiozitate sau milă, fără să caute detalii. Dat fiind acest fapt, mă obișnuisem cu atenție fără substanță și uitasem că am o voce.

Frica m-a împins spre ceea ce fac acum, frica de a fi uitată, de a avea o voce nefolosită, frica de a avea puterea pentru a face o schimbare și a nu acționa. Acum, asta încerc să fac, să acționez în numele meu și al altora ca mine. Dacă sunt norocoasă și reușesc să ating o vârstă înaintată, mi-aș dori să fiu amintită drept cineva care a luptat pentru femei, pentru persoanele cu dizabilități, pentru toți cei care se simt singuri, transparenți în lume, neimportanți, nevăzuți, ghinioniști, lipsiți de scânteie, de poftă de viață.

Nu vreau să fiu modelul nimănui, doar o prietenă la greu, prin arta mea.

Vreau să inspir lumea să lupte pentru ei înșiși și pentru lucruri frumoase, precum arta, creația, imaginația și răbdarea, care sunt adesea devalorizate în peisajul modern. Ca om, aș vrea să fiu văzută drept cineva inteligent, respectabil, deschis, prietenos și haios. Vreau să îi energizez pe alții prin compania mea și să fiu iubită cu toate idiosincraziile mele, în loc să le ascund.

Vreau să strălucesc așa cum sunt.

 

Link-uri:

Carte disponibilă în libraria Coresi

Roman - Oriunde. Roman

Roman - Anywhere

Roman - Privesc toți oamenii singuri

Roman - I Look at All Those Lonely People

 

 

 Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro 

 

 

246 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii