Sonia Trifan - Antreprenor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Sonia Trifan

antreprenor

 

Sonia Trifan,  designer și stilist vestimentar, absolventă și masteranda a Universității Ștefan Lupașcu din Iași, absolventa a câtorva cursuri de specializare în fashion design și, de aproape 13 ani,  a înființat Casa de Moda, Diva by Sonia Trifan. De 13 ani, a îmbrăcat aproape toate persoanele publice și starurile micului ecran romanesc, dar de ceva vreme ocupându-se și de doamnele si domnii, din zona de bussines și politică.

De la cariera de model și cântăreața în trupa Vogg, a fost doar un pas către cariera de designer vestimentar. Obișnuită cu lumina reflectoarelor și cu tot ce are legătură cu moda, Sonia Trifan a pășit cu succes către aceasta lume fascinantă, fiind o prezența obișnuită a festivalurilor de modă din România și străinătate, dar și a televiziunilor, unde colecțiile ei de rochii de seara au încântat și delectat publicul. 

Pandemia i-a stricat planurile pentru anul 2020, fiind primul designer roman invitat să deschidă cu o prezentare de modă, pe covorul roșu al Festivalului de film Florida, organizat în Miami, dar și alte planuri legate de industria modei din America.

În prezent o putem găsi în București,  în boutique din centrul capitalei, unde se ocupa personal de toți clienții ei indiferent de statutul social, realizând rochii de mireasa și de seara unicat, și mai nou, chiar costume bărbătești. 

De 3 ani, îl îmbracă, în exclusivitate pe Printul Paul de România și printul Carol dar se ocupă personal și de stilizarea ținutelor Prințesei Lia. Colaborează în materie vestimentară cu câteva televiziuni și prezentatori tv,  dar și cu câteva fabrici de textile unde se ocupă de partea fashion design.

În perioada pandemiei a deschis, on line un curs de fashion bussines, care a fost primit cu succes de către  tinerii  romani care își doresc să-si deschidă o afacere în acest domeniu.

 

Site oficial: Sonia Trifan

 

Facebook: Sonia Trifan 

 

Cultivă-ți imaginația!

 

www.ibooksquare.ro

 

750 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii