Marina Aristotel - artist plastic

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

 

 

 

ww.facebook.com/ibooksquare/live/ 

Marina Aristotel

Artist plastic

 

Marina Aristotel locuiește și lucrează în București și a absolvit pictura la Universitatea Națională de Arte, urmată de un master în același domeniu și Academia de Studii Economice, licență în cadrul REI și master în Managementul Proiectelor.

 

Formată ca pictor, s-a orientat către rășină ca material de lucru principal, experimentând în același timp instalațiile și alte medii și tehnici. Lucrările ei aduc în față o nouă abordare, care combină pictura, stratificarea și asamblarea, concentrându-se în același timp pe abstractizare ca mijloc de a-și exprima cel mai bine viziunea artistică. În cadrul galeriei de artă Estopia a avut două expoziții personale, AASAMBLAJ, în 2019 în București și COLOUR SPLINTERS,  în 2020 în Lugano, Elveția . A participat la mai multe expoziții de grup precum, la București, Abstract Mood, Galeria Estopia; Death, Galeria LaBorna; Diploma, Palatul Știrbei, și Atelier 19&34, Centrul de Arte Vizuale; Spatial Activity Studio 9, atelier susținut de prof. Slawomir Brzsoska și Rafal Gorczynski, Universitatea din Poznan, UNA Galeria, în 2017; și An Abstract Feeling, Galeria 418, București, 2016, printre altele.

 

În paralel cu cariera artistică Marina Aristotel este Managing Director al AVRA Aesthetic Institute, institut de estetică corporală şi facială ce oferă tratamente neinvazive și minim invazive pentru remodelare şi rejuvenare, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.  Consideră că pasiunea pentru artă a făcut-o să se orienteze de-a lungul timpului către industrii care au în centru frumuseţea, într-o formă sau alta.

 

 

Link-uri:

Instagram: Marina Aristotel

Facebook: Marina Aristotel Artist

 website: www.marinaaristotel.com

 
 
 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro  

 

 

 

 
216 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii