Francesca Sîrbu - muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

 

ww.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Francesca Gabriela Sîrbu

Muzician

 

     Franny (Francesca Gabriela Sîrbu) este o tânără artistă din București, care și-a descoperit pasiunea pentru muzică la varsta de 6 ani, atunci când a început să studieze pianul. Fiind convinsă încă de când era copil că dorește să urmeze o carieră în muzică, a luat totul cât se poate de în serios, absolvind Universitatea Natională de Muzică București secția Compoziție Pop și având Master Degree în Culturi Muzicale Pop. De asemenea, Franny este vocal-coach și profesoară de pian în cadrul unei școli private din Bucuresti și colaboreazș cu diverse studio-uri și artiști atât din mainstreem cât și din underground.

     “Există niște momente unice în viată, atunci când totul se aliniază perfect: timp, spațiu, oameni. Creația mea nu este despre ele. E despre gândurile și sentimentele negative sau pozitive ce apar atunci când unul dintre aceste elemente lipsește, când lipsește compatibilitatea dintre timpul dat și momentul potrivit.

      Așa văd eu conexiunile și micile coincidențe ce pornesc o scanteie în sufletele noastre, evenimente ce necesită un grad de acuratețe, poate câteodata nebănuit de noi. Întâmplătoare sau nu, stiu sigur că lasa în urmă povești și trăiri frumoase, vesele, triste, unice”.

 

       Franny nu este straină scenei, având primele reprezentații la o vârstă foarte fragedă. De atunci, artista se bucură de o serie de premii naționale și internaționale la concursuri de pian printre care Premiul la Concursul Internațional Jeunesse Musicales din cadrul EuropaFest.


Linkuri catre pagini: 

Facebook: Sîrbu.F.Gabriela

Facebook: Franny Officiall

Instagram: Franny e muzica  

Youtube: Franny Channel

Tik Tok: Franny


Linkuri catre piese:

https://youtu.be/RAewWngFo08

https://youtu.be/kNL61e1QFxo

https://youtu.be/ox38sGxldmk

https://youtu.be/PTEHSdph9Cg

https://youtu.be/8Ms4EUaCl-A

 

https://youtu.be/umofYM6_rqg

 

  

 Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

 

 

254 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii