Ovidiu Segarceanu - călător

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

Ovidiu Segarceanu

călător

 

 După zece ani de trudă pe ogoarele publicității, sega lasă coarnele plugului cu care desțelenea mințile consumatorilor și în 2008 pornește într-o călătorie inițiatică, din care se întoarce după un an, în 2009. Următorii trei ani și-i petrece în solitudine, scriind și rescriind povestea aventurilor trăite la capătul lumii...

 

Sega este autorul romanelor "namaste", bestselleruri Humanitas în 2012 și 2013, și autorul câtorva excursii organizate în India și în Nepal pentru cei dornici să călătorească alături de el, pe urmele cărților sale. Începute în 2014, respectiv în 2016, "aventurile în Nepal" și "Buddha yatra" poartă în fiecare an calatorii temerari pe cărările himalayene, prin jungla nepaleză și pe urmele lui Buddha.

 

Chiar dacă pandemia l-a împiedicat pe sega să mai călătorească în Nepal și India, el a ajuns din nou acolo reapucând-se de scris. Mai precis de tradus: povestea unui călugăr buddhist, care pleacă într-o noapte din mânăstirea lui, reîntorcând-se abia după patru ani de pribegie, va apărea la toamna, tot la Humanitas.

 

 

 

Site carte:  sega-namaste.com

Despre excursiile in Nepal: aventuri-in-nepal.com 

O altă călătorie organizată pe urmele lui buddha — în India și Nepal - buddhayatra.ro 

 

Cultivă-ți imaginația!

 

  www.ibooksquare.ro

323 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii