Adriana Cristea - muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Adriana Cristea

Mizician

 

Violonista româno-britanică Adriana Cristea, combină pasiunea, expresia și expertiza prin muzica ei în calitate de solist, recitalist, muzician de cameră, profesor de vioară, compozitor, director de recital și creator de conținut online.

• Din 2018 a început să își creeze propriile proiecte de concerte. Primul proiect, “România cu dragoste”, este dedicat muzicii clasice românești cu influențe folclorice, iei, culturii și imaginilor satelor românești. Au urmat apoi și alte proiecte dedicate muzicii clasice pentru vioară cu pian, dar și pentru vioară solo, toate promovate pe scenele din Marea Britanie și online.

• A susținut numeroase concerte și recitaluri în Europa și Orientul Mijlociu, având, pe parcursul carierei și prezențe la TVR Cultural și Radio România Muzical.

• În 2015 a absolvit cu distincție cursul de master în interpretare muzicală ale Colegiul Nordic Regal de Muzică din Manchester, prin intermediul uneia dintre cele mai prestigioase burse de studii acordată de Consiliul Asociat Școlilor Regale de Muzică din Marea Britanie.

(Titulatura exactă: Associated Board of Royal Schools of Music)

• Născută într-o familie de muzicieni, Adriana a început studiul viorii la vârsta de 5 ani sub îndrumarea părinților și a obținut numeroase premii naționale și internaționale.

 

• Adriana iubește să se conecteze cu publicul prin pagina ei de website și prin platformele social-media.

 

Sire oficial: https://adrianacristea.com

Youtube: Adriana Cristea

Proiectul "România cu dragoste": oficial site

Facebook: Adriana Lucia Cristea

Instagram: Adriana Violine

 

 

Cultivă-ți imaginația!  

www.ibooksquare.ro

 

438 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii