Marian Grigore - muzician

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

Marian Grigore

muzician

 

Numele meu este Marin Grigore, sunt de loc din București, oraș pe care îl iubesc enorm și nu l-aș schimba cu nici un altul pentru nimic în lume.
Sunt actor profesionist, angajat al Teatrului Mic din București, colaborator al Teatrului de Artă București și parte din proiectul "Cultură'n șură".
Sunt pasionat de muzică și de cum se poate transmite emoția prin ea. Sunt autodidact, având ca mijloc de  practica și experiment chitara.
Produc muzică electronică, cu tendințe spre rominimal, minimal techno, synth wave și probabil s-ar mai găsi niște subcategorii unde ceea ce fac s-ar încadra.


Muzică pe care o produc vine ca un mediu pentru a putea explora chitara. Este centrul muzicii mele, chiar dacă în unele piese nu se aude în felul în care e obișnuită o majoritate că ar trebui să sune chitara.
Ce mă interesează în mod special la procesul ăsta este captura unor momente vii, irepetabil,de aceea mă atrage lucrul în domeniul analog și mai puțin cel software based. Aici, fiecare unitate, synth și chiar chitara se manifesta într-un fel particular, bazat pe intracțiunea dintre ele. În momentul în care reușesc sa capturez ceva care are loc spontan și neprevazut, atunci totul are sens.
În afară de muzică, pe care o fac sub forma asta, prezentată ca proiect cu numele meu, mai am câteva colaborări cu niște oameni la care țin foarte mult și a căror muncă și libertate de expresie o respect enorm.


Cu Vladimir Purdel, am ceea ce se numește Electric.poetry. Este o întâlnire între muzica mea și textele unor poeți contemporani despre care în mare parte, nimeni nu știe ca exista și ca scriu. E minunat ca primim tot mai multe poezii de la ei pe pagina noastră de instagram
https://instagram.com/electric.poetry?utm_medium=copy_link

(Și dacă cineva dintre cei care citesc rândurile astea scrie poezie să nu ezite să ne trimită!)

Cu Ana Maria Pop, actriță și poetă colaborez de ceva timp. Îi ofer sprijinul meu necondiționat, prin muzica în demersul ei. Face niște video poeme extrem de fragile prin care se lasă total vulnerabila, lucru extrem de curajos pentru lumea destul de toxica din online-ul zilelor noastre.

https://instagram.com/videopoetry_?utm_medium=copy_link

Pentru muzica mea am să las aici niște linkuri pentru câteva platforme de streaming, dar ea este pe majoritate dintre aceste servicii.
Am sa închei cum o fac de obicei cu:
Ascultare plăcută!

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/0TxZLedOGmTdMxVBTaamiv?si=LZlNZ4OHSyOQGtF1rVC-Ug&utm_source=copy-link

Soundcloud

Listen to în trecere by Marin on #SoundCloud
https://soundcloud.app.goo.gl/aKM82

Bandcamp
https://maringrigore.bandcamp.com/album/hamuza

Instagram

https://www.instagram.com/p/CLYSdXdp6eK/?utm_medium=copy_link 

 

 

 

Cultivă-ți imaginația! 

www.ibooksquare.ro

590 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii