Ada Romanți - scriitor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Ada Romanți

scriitor

 

Dintotdeauna am fost pasionată de oameni și poveștile lor. De când am început să scriu, mi-am luat inspirația de peste tot din jurul meu pentru că am simțit că fiecare dintre noi ascunde o poveste care merită spusă. Astfel, acum cand mă uit înapoi, pot spune că povestea cărții mele însumează o mulțime de momente fotografiate în timp în mintea mea și puse apoi pe hârtie.

Eu niciodată nu am avut intenția de a scrie romanul “Aur și Plumb” cu gândul de a-l publica, căci îl scriam pentru mine și uneori simțeam că se scrie și singur. De aceea au trecut poate chiar 10 ani până am finalizat această carte, dar acum nu regret ritmul acesta, pentru că am făcut din “Aur și Plumb” expresia imaginației și a vieții văzută de-a lungul timpului prin ochii mei.

Pentru mine scrisul nu a fost nicicând o povară, ba din contră, mi s-a părut întotdeauna că scrisul vindecă, e un remediu. Pasiunea aceasta m-a ajutat să trec prin momentele grele din viață și în același timp să marchez momentele fericite punându-le pe hârtie.

Când am intrat la Facultatea de Drept mi-am promis ca îmi voi păstra timp și pentru scris și exact asta am făcut. Mai rar, dar nu am uitat să continui povestea personajelor mele. Simțeam că după atâta timp dedicat lor, aveam datoria aceasta față de ele, să duc povestea la final.

Acum sunt mândră de parcusul meu și doresc să îi încurajez și pe alții ca la rândul lor, să aibă încredere în ei și în pasiunile lor.

 

Facebook: Ada Romanți

Carte: Aur și Plumb

 

 

Cultivă-ți imaginația! 

www.ibooksquare.ro

 

 

 

 
365 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii