Andrei Neagu - Muzician

Cultură (Categoria articolului)

ibooksquare.ro

Andrei Neagu

Muzician

 

 

Cântăreț, compozitor, producător și veșnic îndrăgostit de tehnologie, echipamente muzicale și instrumente.

 

La 10 ani am pus mâna pe chitară pentru prima oară (sub îndrumarea mamei mele), la 17 am câștigat Marele Trofeu la primul festival de muzică ușoară la care am participat (cu piesa You Don’t Know Me - Ray Charles) - și de atunci am știut că nu-mi doresc să fac altceva. La 23 de ani am început să compun muzică și povestea se scrie în continuare.

În 2014 lansez piesa Missing Your Face, ca single pentru Selecția Națională Eurovision.

 

2015 începe cu lansarea primului meu videoclip, intitulat The Way She Moves.

 

În 2017 încep prin a contura schițele pentru albumul meu de debut “VERSUS”. Primul single, Camera Ta, este lansat în vara lui 2018 și se bucură de un feedback pozitiv, fiind acompaniat și de un videoclip jucăuș cu feeling de vară.

 

Începutul lui 2019, este marcat de lansarea celui de-al doilea single “În Doi”, piesă ce conturează starea albumului. “În Doi” este piesa care vorbește despre momentele în care te simți iubit și împlinit, iar videoclipul evidențiază ideea iubirii care umanizează. A urmat apoi piesa “Prea Departe”, piesă la care mi-am filmat singur videoclipul.

 

În prezent scriu și produc independent muzică din micul meu home studio, de unde îmi pregătesc albumul de debut ce va purta numele VERSUS.

 

Pe lângă muzică, sunt atras de fotografie. La fel ca și cântecul, imaginea spune o poveste pe care tu o creionezi așa cum simți. Așa că atunci când vreau să iau o pauză de la muzică, strecor printre activitățile mele și fotografia.

 

 

Link-uri social media:

 

Website oficial: http://www.andreineagu.com/

Facebook: https://www.facebook.com/andreineagumusic/

Instagram: http://instagram.com/andreineagu/

YouTube: https://www.youtube.com/user/AndreiNeaguMusic

Magazin online: https://andreineagu.bandcamp.com

 

 

 Cultivă-ți imaginația! 

 

 www.ibooksquare.ro

 

692 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii