Răzvan Patachi - Cronicar alternativ

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

Răzvan Patachi aka CriticEyez

Cronicar alternativ

 

Sunt un inginer de formare profesională, dar care a simțit mereu că alinierea logică a teoriilor are nevoie de o amestecare haotică în fața scenei și a vibrațiilor pe care ți le dă muzica. Fie el punk sau jazz, electro sau hip-hop muzica m-a fascinat și m-a atras mereu. Probabil, după estimările mele, am trecut de mia de concerte văzute pe viu și asta doar cu artiști și trupe autohtone.

Așa am ajus să fiu un băgător de seamă despre fenomenul alternativ românesc, căci doar spre el îmi arunc eu ochii. Iar de vreo câțiva ani băgarea de seamă a prins forma organizată a unui blog unde-și au locul pastile ușor de digerat de cititori despre ce se întâmplă în zona de grassroots a muzicii locale „altfel”. Recenzii de concerte sau albume, luări de opinie, interviuri, lansări de piese noi, toate se regăsesc pe platforma la care deja s-au alăturat și colaboratori voluntari din toată țara și, îmbucurătot pentru mine, care au pătruns pe teritoriul altor art cum ar fi teatrul sau filmul.

Sunt bucuros că un demers ne-profesional, total independent, mânat doar de pasiune a ajuns să fie de interes pentru această parte a artei alternative locale. Asta e benzina care mă alimentează în continuare în ceea ce fac. Și, dacă simți că ai cerneală-n stilou și drag de artiștii noștri, hai să vorbim că poate facem lucruri împreună pe:

 

www.criticeyez.com

https://www.facebook.com/CriticEyez

 https://www.instagram.com/criticeyez/

 

Cultivă-ți imaginația! 

 

 www.ibooksquare.ro

 

986 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii