Lilly Aliens - scriitor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

ww.facebook.com/ibooksquare/live/ 

Lilly Aliens

Scriitor

   

  Lilly Aliens a debutat în anul 2019 cu romanul " Ochelarii de cal" și a oferit publicului 11 romane de dragoste, în perioada 2019 -2021 cu sprijinul editurii Coresi. Periplul literar a continuat cu două volume de poezii, "Mă vei iubi mereu" și "Iubirea perfectă ești tu", poeziile fiind emoțiile autoarei puse pe hârtie.

Dorința de a ajunge la sufletul cititorului și de a se conecta cu acesta devine posibilă cu fiecare pagină parcursă, trăirile personajelor și evenimentele lor cotidiene fiind desprinse din viața de zi cu zi. Atunci când lectura provoacă cititorul la experimentarea emoțiilor sale prin identificarea cu un personaj sau altul din poveste, atunci când o carte citită nu te lasă nepăsător, autorul își îndeplinește menirea contribuind la momentele de descătușare și de exteriorizare emoțională cu un rol benefic în gestionarea sentimentelor cititorului.
Fiecare carte este o ofrandă adusă cititorului, iar capacitatea de a așeza iubirea în cuvintele unei cărți este o binecuvântare pentru autor.

 

Link-uri:

Carti in libraria Coresi: Librariacoresi.ro

 

 Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro 

 

 

 

 

 

401 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii