Cristian Moscu - medic veterinar

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

www.facebook.com/ibooksquare/live/

 

 

Cristian Moscu

 

medic veterinar

 

 

 

Am absolvit Facultatea de Medicina Veterinara în anul 1997, am urmat apoi cursurile Școlii de Studii Postuniversitare, specializarea Clinică și Farmacie, în cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Mai târziu am simțit nevoia exactității în diagnostic, revenind la școală pentru un master în Biologie Medicală din cadrul Universității București.

 

Din momentul absolvirii și pana acum, am avut încontinuu activitate clinica în domeniul medicinei veterinare dedicate animalelor de companie, ocupându-mă în special de câini și pisici.

 

Pun mare preț pe un diagnostic corect; acesta, odată pus, garantând cel mai bun tratament și șanse de recuperare sporite. Mă ocup cu precădere de boli infecțioase și parazitare, boli cu potențial zoonotic și de bolile interne ale animalelor de companie.

 

Consider că medicina veterinară este o artă care presupune îmbinarea cunoștințelor dobândite, a tehnologiei, atenției și spiritului practic, toate acestea puse sub semnul pasiunii și dragostei pentru animale. Deși lucrez pentru sănătatea micilor companioni patrupezi, nu uit nici o clipă faptul că în spatele fiecărui pacient se află cel puțin un suflet omenesc îngrijorat așa încât lucrez cu animăluțe dar pentru și cu oameni.

 

 

 

Cabinet veterinar: Pethome

 

Facebook: Cabinet Veterinar Pet Home

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 

 

www.ibooksquare.ro

 

347 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii