Mihai Ochetan - Scriitor

Cultură (Categoria articolului)

ibooksquare.ro

Mihai Ochetan

Scriitor

 

L-am cunoscut pe Mihai Ochetan chiar de ziua mea: 20 iulie 2016. Pe-atunci era proaspăt admis la liceu. Curând va fi absolvent… Și în toți acești ani l-am văzut pe Mihai cum crește frumos, cum își dezvoltă un mod de a gândi artistic și cum reușește să exprime gânduri și sentimente pe care mulți adolescenți și le inhibă.  O crimă regizată este doar începutul. La cum îl cunosc pe Mihai cu siguranță nu se va opri aici! Felicitări, Mihai! Te susțin și am încredere în tine! Și să nu uiți niciodată că mai important decât SUCCESUL este PROCESUL! Conf.univ.dr. Diana MIHĂIȚĂ

 

A venit la cursurile noastre de teatru. Era vara, abia intrase la liceu. Nimic special la prima vedere. O aparitie comuna, timid , introvertit, cu sufletul ferecat, ca un pui pribeag ce nu stia sa zboare! Dar totusi atat de diferit de ceilalti!

Nu a lipsit la niciun curs si incetul cu incetul, ani si ani de zile, am incercat sa-l cunosc si, prin exercitiu, atentie, multa iubire si intelegere, impreuna cu Diana Mihaita, am reusit sa deschidem fereastra sufletului sau .

Si am gasit sensibilitate, minte agera,zimbet nastrusnic si cuceritor,

dornic de poveste, dar mai ales, un zacamint de vulnerabilitati, care nu se puteau vindeca decit prin autocunoastere.

Si, incetul cu incetul,puiul nestiutor care a crescut sub ochii nostri, astazi adevenit un vultur tinar, pe care l-am invatat sa priveasca numai in sus ca sa vada curcubeul! 

 

Il iubesc si-l apreciez pentru eleganta si buna lui crestere , pentru dorinta lui vie de a se inalta prin cultura si de a se salva prin intelegere si mai ales iubire! Ii urez putere sa se inalte cat mai sus, dar, sa nu uite niciodata cine este si de unde a plecat!  ADRIANA TRANDAFIR

 

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 

 

 www.ibooksquare.ro

1241 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii